banner
banner1
banner2
Halo, sumping konsultasi produk kami!

Wilujeng sumping ka parusahaan urang

Aojie Mould Co., Ltd ("AOJIE MOLD") mangrupikeun salah sahiji pabrik kapang anu aya di Huangyan, propinsi Zhejiang — Cetakan Kampung Tiongkok. Kami ngahususkeun kana desain kapang plastik, pabrik & penjualan. Produk kami kalebet bagian mobil kapang, motor & bagian Scooter kapang, barang industri sareng produk rumah tangga mouldetc.

AOJIE Mould mangrupikeun tim anu épisién sareng ngagaduhan sakitar 200 padamel. Kaseueuran teknisi urang gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina industri kapang. Kami lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001.

kasus urang

acara studi kasus urang

  • Sababaraha aturan anu kedah dituturkeun dina rarancang bentuk plastik ngawangun

    tingali langkung
  • Konflikasi cetakan Injéksi Plastik Plastik Pikeun Tren Pangwangunan Dihareupeun

    tingali langkung
  • PENGARUH KUALITAS GAWE PANAS PANASNAAR dina Kaayaanana

    tingali langkung

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0+

    Proyék réngsé

  • 0+

    Taun Pangalaman

  • 0+

    Meunang panghargaan

  • 0%

    Kamajuan proyék

Kakuatan urang

Palayanan pelanggan, kapuasan pelanggan

Kapang kami seueur dianggo Inpormasi panganyarna kami

Cukang lantaranana tina seuneu dina produk suntik
Pabrikan kapang domestik kedah ngagedekeun skala sareng ningkatkeun kualitas
Konsumén Thailand didatangan parusahaan urang
Sistem Kualitas
tingali langkung