banner
banner1
banner2
Halo, datangna konsultasi produk kami!

SELAMAT DATANG DI PERUSAHAAN KAMI

Aojie Mould Co., Ltd ("AOJIE MOULD") nyaéta salah sahiji produsén kapang ngarah lokasina di Huangyan, Zhejiang province-Mould Hometown of China.Kami khusus dina desain kapang plastik, manufaktur & penjualan.Produk kami kalebet cetakan suku cadang mobil, cetakan bagian motor & Scooter, barang industri sareng produk rumah tangga mouldetc.

AOJIE Mold mangrupikeun tim anu efisien sareng gaduh sakitar 200 karyawan.Kalolobaan technicians urang gaduh leuwih ti 10 taun pangalaman dina industri kapang.Urang lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001.

kasus urang

acara studi kasus urang

  • Sababaraha aturan kudu dituturkeun dina desain kapang ngabentuk plastik

    nempo leuwih
  • Cetakan suntik kapang plastik saluyu sareng tren pangwangunan di mangsa ka hareup

    nempo leuwih
  • Pangaruh panas kualitas gawé kapang kana kinerja na

    nempo leuwih

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0+

    Réngsé Proyék

  • 0+

    Taun Pangalaman

  • 0+

    Panghargaan meunang

  • 0%

    Proyék kamajuan

Kakuatan urang

layanan palanggan, kapuasan customer

kapang kami loba dipakéInpo panganyarna kami

Sababaraha klasifikasi dasbor suku cadang mobil
Analisis prosés manufaktur panel instrumen otomotif
Naon anu kuring kedah perhatosan dina pembuatan cetakan suntik plastik?
Kumaha pikeun nyegah haseup sareng lebu nalika ngolah kapang suntikan kotak buah?
Nyaritakeun sababaraha prinsip pikeun milih bahan pikeun cetakan suku cadang mobil
nempo leuwih