Kapang peti pertanian

Halo, datangna konsultasi produk kami!

Kapang peti pertanian

Pertanian Crate kapang, Hot Sale High Quality Plastik Beer Wadahna / Crate Injection kapang, profésional dina nyieun rupa-rupa ukuran wadahna palastik mould.To ngajaga kotak kapang tekanan tinggi suntik molding kalawan umur kapang panjang, kami nganggo 2738 baja.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

KELEBIHAN KAMI:

1.We mangrupakeun produsén profésional, urang boga pabrik urang sorangan, sarta kami bisa nyadiakeun Anjeun harga kalapa.

2.We geus ngalaman insinyur, ngarancang profésional, urang bisa nyadiakeun Anjeun kualitas luhur kapang atawa bagian nu peryogi.

3.We boga waktu pangiriman pondok, sarta kami bakal nganteurkeun kapang atawa bagian ka anjeun peryogi on waktos.

4. Kami lain pabrik badag, tapi boss nyaho téhnologi tina pabrik kapang kacida alusna, Anjeunna boga leuwih ti 18years pangalaman pikeun sagala jinis pabrik kapang.

5.Custom Plastic Injection Agricultrial Crate Mould, Kami mangrupikeun produsén kapang langkung ti 24 taun sareng salawasna nawiskeun produk anu dipercaya sareng jasa anu saé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q: jasa naon anjeun nyadiakeun?
    A: Urang rancang molds suntik plastik sarta ngahasilkeun bagian suntik plastik pikeun sampling jeung bulk production.We ogé nyadiakeun jasa design kapang.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngahubungan anjeun?
    A: Anjeun tiasa ngirim kami hiji panalungtikan via email, WhatsApp, Skype atanapi Wechat.Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa petik?
    A: Saatos receving RFQ anjeun, kami bakal ngawalon ka anjeun dina 2 jam.Dina RFQ anjeun, punten nyayogikeun inpormasi sareng data di handap ieu supados kami ngirimkeun harga kalapa dumasar kana syarat anjeun.a) Gambar bagian 2D dina format PDF atanapi JPG & gambar bagian 3D dina UG, PRO/E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, atawa DXFb) Inpormasi résin (Datasheet)c) Sarat kuantitas taunan pikeun suku cadang

    Q: Naon anu kudu urang pigawé lamun urang teu boga bagian gambar?
    A: Anjeun tiasa ngirim kami sampel bagian plastik Anjeun atawa poto kalawan diménsi sarta kami bisa nyadiakeun Anjeun solusi teknis kami.Urang bakal nyieun.

    Q: Dupi urang meunang sababaraha sampel saméméh produksi masal?
    A: Leres, kami bakal ngirim anjeun conto pikeun konfirmasi sateuacan ngamimitian produksi masal.

    Q: Kusabab bédana waktos sareng Cina sareng luar negeri, kumaha kuring tiasa nampi inpormasi ngeunaan kamajuan pesenan kuring?
    A: Unggal minggu urang ngirim laporan kamajuan produksi mingguan jeung gambar digital sarta video nu nembongkeun kamajuan produksi.

    Q: Naon leadtime anjeun?
    A: leadtime baku kami pikeun produksi kapang nyaeta 4 weeks.For bagian palastik téh 15-20 poé gumantung kana kuantitas.

    Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: 50% salaku deposit pamayaran, kasaimbangan 50% bakal dibayar saméméh pengiriman barang.Pikeun jumlah leutik, urang nampi Paypal, komisi Paypal bakal ditambahkeun kana ordo.Pikeun jumlah badag, T / T pikaresep

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngajamin kualitas urang?
    A: Salila pembuatan kapang, urang ngalakukeun bahan jeung bagian inspeksi.Salila bagian produksi, urang ngalakukeun 100% inspeksi kualitas pinuh
    sateuacan bungkusan sareng nampik unggal bagian anu henteu saluyu sareng standar kualitas urang atanapi kualitas anu disatujuan ku klien kami.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami