Cetakan Peti Agrikultrial

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Cetakan Peti Agrikultrial

Agréttrial Crate Mould, Hot Sale High Quality Plastik Beer Wadah / Crate Injeksi Mould, propésional dina ngadamel sababaraha ukuran wadah plastik mould. Pikeun ngajaga kotak cetakan tekanan tinggi suntikan cetakan kalayan umur cetakan anu panjang, kami nganggo 2738 waja.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

KAUNTUNGAN KAMI:

1.We mangrupakeun produsén panarjamah, urang gaduh pabrik urang sorangan, sareng urang tiasa nyayogikeun anjeun harga kalapa.

2.We parantos ngalaman insinyur, ngarancang propésional, urang tiasa nyayogikeun kapang kualitas luhur atanapi bagian anu anjeun peryogikeun.

3.We gaduh waktos pangiriman pondok, sareng kami bakal nganteurkeun kapang atanapi bagian-bagian anu anjeun butuhkeun dina waktosna.

4. Kami sanés pabrik ageung, tapi bos terang téknologi pembuatan kapang anu saé pisan, Anjeunna gaduh langkung ti 18 taun pangalaman pikeun sadaya jenis pembuatan kapang.

5.Custom Plastik Injeksi Agrikultrat Crate Mould, Kami mangrupikeun pabrik kapang langkung ti 24 taun sareng sok nawiskeun produk anu dipercaya sareng jasa anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naon jasa anjeun nyayogikeun?
    A: Kami ngadamel kapang suntik plastik sareng ngahasilkeun bagian suntikan plastik pikeun sampling sareng produksi massal. Kami ogé nyayogikeun jasa desain kapang.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngahubungan anjeun?
    A: Anjeun tiasa ngirimkeun kami pamundut ngalangkungan email, WhatsApp, Skype atanapi Wechat. Kami bakal ngawalon ka anjeun dina waktos 24 jam.

    T: Kumaha kuring kéngingkeun cutatan?
    A: Saatos nampi RFQ anjeun, kami bakal ngabales anjeun dina waktos 2 jam. Dina RFQ anjeun, punten nyayogikeun inpormasi sareng data ieu supados urang ngirimkeun harga kompetitif dumasar kana sarat anjeun.a) gambar bagian 2D dina format PDF atanapi JPG & gambar bagéan 3D di UG, PRO / E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, atanapi DXFb) Inpormasi résin (Datasheet) c) Syarat kuantitas taunan pikeun bagian

    P: Naon anu kedah urang lakukeun upami teu ngagaduhan gambar bagian?
    A: Anjeun tiasa ngirim kami conto bagian palastik anjeun atanapi poto kalayan diménsi sareng kami tiasa nyayogikeun anjeun solusi téknis. Urang bakal nyiptakeun.

    Q: Naha urang tiasa kéngingkeun sababaraha sampel sateuacan produksi masal?
    A: Leres, kami bakal ngirim anjeun conto pikeun konfirmasi sateuacan ngamimitian produksi masal.

    T: Kusabab bédana waktos sareng Cina sareng luar negeri, kumaha kuring kéngingkeun inpormasi ngeunaan kamajuan pesenan kuring?
    J: Unggal minggu urang kirimkeun laporan kamajuan produksi mingguan ku gambar sareng pidéo digital anu nunjukkeun kamajuan produksi.

    Q: Naon waktos pamimpin anjeun?
    A: leadtime standar kami pikeun produksi kapang nyaéta 4 minggu. Kanggo bagian palastik nyaéta 15-20 dinten gumantung kana jumlahna.

    T: Naon istilah pamayaran anjeun?
    A: 50% salaku titipan pamayaran, kasaimbangan 50% bakal dibayar sateuacan dikirim. Pikeun jumlah sakedik, urang nampi Paypal, komisi Paypal bakal ditambihan kana urutan. Pikeun jumlah anu ageung, T / T langkung dipikaresep

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngajamin kualitas kami?
    A: Nalika ngadamel kapang, urang ngalakukeun bahan sareng bagian pamariksaan. Salila produksi bagian, urang ngalakukeun 100% pamariksaan kualitas lengkep
    sateuacan bungkus sareng nolak unggal bagian anu henteu sesuai sareng standar kualitas kami atanapi kualitas anu disatujuan ku klien kami.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami