Kapang bak mandi Barudak

Halo, datangna konsultasi produk kami!

Kapang bak mandi Barudak

Cina Losi Factory Aojie kapang Barudak bak mandi kapang pikeun OEM kawas.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Tempat Asalna Zhejiang, Cina (Daratan)
Ngaran Brand Kapang Aojie
Modeu Bentuk Kapang suntik palastik
Bahan Produk palastik
CNC Machining kasabaran 0,003 nepi ka 0,005 mm
Bahan Inti & Rongga P20, 718,2316...
témbal lumpat Tiis atanapi Hot runner
Kapang hirup 300.000 nembak-500.000 nembak.
waktos siklus 30-50s
Waktos pangiriman 45-60 poé
Bungkusan STANDAR Kasus kayu
Pangiriman Ku laut
Ukuran béda jeung wangun nurutkeun sarat Anjeun

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q: jasa naon anjeun nyadiakeun?
    A: Urang rancang molds suntik plastik sarta ngahasilkeun bagian suntik plastik pikeun sampling jeung bulk production.We ogé nyadiakeun jasa design kapang.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngahubungan anjeun?
    A: Anjeun tiasa ngirim kami hiji panalungtikan via email, WhatsApp, Skype atanapi Wechat.Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa petik?
    A: Saatos receving RFQ anjeun, kami bakal ngawalon ka anjeun dina 2 jam.Dina RFQ anjeun, punten nyayogikeun inpormasi sareng data di handap ieu supados kami ngirimkeun harga kalapa dumasar kana syarat anjeun.a) Gambar bagian 2D dina format PDF atanapi JPG & gambar bagian 3D dina UG, PRO/E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, atawa DXFb) Inpormasi résin (Datasheet)c) Sarat kuantitas taunan pikeun suku cadang

    Q: Naon anu kudu urang pigawé lamun urang teu boga bagian gambar?
    A: Anjeun tiasa ngirim kami sampel bagian plastik Anjeun atawa poto kalawan diménsi sarta kami bisa nyadiakeun Anjeun solusi teknis kami.Urang bakal nyieun.

    Q: Dupi urang meunang sababaraha sampel saméméh produksi masal?
    A: Leres, kami bakal ngirim anjeun conto pikeun konfirmasi sateuacan ngamimitian produksi masal.

    Q: Kusabab bédana waktos sareng Cina sareng luar negeri, kumaha kuring tiasa nampi inpormasi ngeunaan kamajuan pesenan kuring?
    A: Unggal minggu urang ngirim laporan kamajuan produksi mingguan jeung gambar digital sarta video nu nembongkeun kamajuan produksi.

    Q: Naon leadtime anjeun?
    A: leadtime baku kami pikeun produksi kapang nyaeta 4 weeks.For bagian palastik téh 15-20 poé gumantung kana kuantitas.

    Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: 50% salaku deposit pamayaran, kasaimbangan 50% bakal dibayar saméméh pengiriman barang.Pikeun jumlah leutik, urang nampi Paypal, komisi Paypal bakal ditambahkeun kana ordo.Pikeun jumlah badag, T / T pikaresep

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngajamin kualitas urang?
    A: Salila pembuatan kapang, urang ngalakukeun bahan jeung bagian inspeksi.Salila bagian produksi, urang ngalakukeun 100% inspeksi kualitas pinuh
    sateuacan bungkusan sareng nampik unggal bagian anu henteu saluyu sareng standar kualitas urang atanapi kualitas anu disatujuan ku klien kami.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami