Bir Crate kapang

Halo, datangna konsultasi produk kami!

Bir Crate kapang

Suplai Beer Crate Mold Bahan: PP / PE Ukuran # OEM / ODM Service # Rincian bungkusan: kotak kayu Port Pengiriman: Guangzhou


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Kusabab struktur bir Crate leuwih pajeulit, urang adopts beryllium sisipan tambaga pikeun shorten waktu cooling jeung narik struktur dipaké salila suntik.Kusabab kotak bir mangrupikeun bagian kosmetik, deformasi bagian palastik peti bir diperyogikeun janten alit pikeun ngahontal rakitan kapang anu merenah.Henteu kedah aya gerbang atanapi jalan satapak pin ejection dina permukaan bagian plastik.

Beer crate tembok kapang merlukeun core narik sarta ngagunakeun struktur Ha barking dina Opat sisi.Dina produksi, kadang ngaganjel haw teuing ketang, kitu ogé crate bir tetep dina garis bagian unclassified sarta hésé demoulding.Pikeun solves masalah ieu, urang dijieun Ha barking kalawan hook narik pindah kaluar dina waktos anu sareng.

Ngaran barang: Bir Crate kapang
Bahan: PP/PE
Ukuran #
Layanan OEM/ODM #
waktos kalungguhan: 25-55days sanggeus deposit
Rincian bungkusan: kotak kayu
Pamayaran & Pangiriman Sarat jeung Kaayaan pamayaran: T/T(30% deposit, 70% saméméh kiriman)
Pangiriman Port: Guangzhou


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q: jasa naon anjeun nyadiakeun?
    A: Urang rancang molds suntik plastik sarta ngahasilkeun bagian suntik plastik pikeun sampling jeung bulk production.We ogé nyadiakeun jasa design kapang.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngahubungan anjeun?
    A: Anjeun tiasa ngirim kami hiji panalungtikan via email, WhatsApp, Skype atanapi Wechat.Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa petik?
    A: Saatos receving RFQ anjeun, kami bakal ngawalon ka anjeun dina 2 jam.Dina RFQ anjeun, punten nyayogikeun inpormasi sareng data di handap ieu supados kami ngirimkeun harga kalapa dumasar kana syarat anjeun.a) Gambar bagian 2D dina format PDF atanapi JPG & gambar bagian 3D dina UG, PRO/E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, atawa DXFb) Inpormasi résin (Datasheet)c) Sarat kuantitas taunan pikeun suku cadang

    Q: Naon anu kudu urang pigawé lamun urang teu boga bagian gambar?
    A: Anjeun tiasa ngirim kami sampel bagian plastik Anjeun atawa poto kalawan diménsi sarta kami bisa nyadiakeun Anjeun solusi teknis kami.Urang bakal nyieun.

    Q: Dupi urang meunang sababaraha sampel saméméh produksi masal?
    A: Leres, kami bakal ngirim anjeun conto pikeun konfirmasi sateuacan ngamimitian produksi masal.

    Q: Kusabab bédana waktos sareng Cina sareng luar negeri, kumaha kuring tiasa nampi inpormasi ngeunaan kamajuan pesenan kuring?
    A: Unggal minggu urang ngirim laporan kamajuan produksi mingguan jeung gambar digital sarta video nu nembongkeun kamajuan produksi.

    Q: Naon leadtime anjeun?
    A: leadtime baku kami pikeun produksi kapang nyaeta 4 weeks.For bagian palastik téh 15-20 poé gumantung kana kuantitas.

    Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: 50% salaku deposit pamayaran, kasaimbangan 50% bakal dibayar saméméh pengiriman barang.Pikeun jumlah leutik, urang nampi Paypal, komisi Paypal bakal ditambahkeun kana ordo.Pikeun jumlah badag, T / T pikaresep

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngajamin kualitas urang?
    A: Salila pembuatan kapang, urang ngalakukeun bahan jeung bagian inspeksi.Salila bagian produksi, urang ngalakukeun 100% inspeksi kualitas pinuh
    sateuacan bungkusan sareng nampik unggal bagian anu henteu saluyu sareng standar kualitas urang atanapi kualitas anu disatujuan ku klien kami.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami