Kapang Crate Bir

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Kapang Crate Bir

Pasokan Bahan Crate Crate Mould: Ukuran PP / PE # OEM / ODM Service # Detailing Packing: kotak kai Port Pangiriman: guangzhou


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kusabab struktur bir Crate langkung rumit, urang ngadopsi sisipan tambaga beryllium pikeun nyingkat waktos pending sareng struktur narik dianggo nalika suntikan. Kusabab kotak bir mangrupikeun bagian kosmetik, déformasi bagian palastik peti peti diperyogikeun janten alit pikeun ngahontal perakitan kapang anu merenah. Henteu kedah aya gerbang atanapi jalan kaluar pin ejeksi dina permukaan bagian plastik.

Tembok kapang peti bir meryogikeun inti narik sareng ngagunakeun struktur gonggong Ha dina Opat sisi. Dina produksi, kadang-kadang ngaganjel haw teuing ketat, ogé peti peti tetep dina garis bagian anu teu diklasifikasikeun sareng sesah didamel. Pikeun méréskeun masalah ieu, urang ngadamel Ha barking ku cangkéng narik ngalih dina waktos anu sami.

Ngaran barang: Citakan Batu Crate
Bahan: PP / PE
Ukuran #
OEM / ODM Service #
Waktos kalungguhan: 25-55 dinten saatos deposit
Rincian Packing: kotak kai
Syarat pamayaran & Pengiriman Istilah pamayaran: T / T (deposit 30%, 70% sateuacan kiriman)
Palabuhan Pengiriman: guangzhou


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naon jasa anjeun nyayogikeun?
    A: Kami ngadamel kapang suntik plastik sareng ngahasilkeun bagian suntikan plastik pikeun sampling sareng produksi massal. Kami ogé nyayogikeun jasa desain kapang.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngahubungan anjeun?
    A: Anjeun tiasa ngirimkeun kami pamundut ngalangkungan email, WhatsApp, Skype atanapi Wechat. Kami bakal ngawalon ka anjeun dina waktos 24 jam.

    T: Kumaha kuring kéngingkeun cutatan?
    A: Saatos nampi RFQ anjeun, kami bakal ngabales anjeun dina waktos 2 jam. Dina RFQ anjeun, punten nyayogikeun inpormasi sareng data ieu supados urang ngirimkeun harga kompetitif dumasar kana sarat anjeun.a) gambar bagian 2D dina format PDF atanapi JPG & gambar bagéan 3D di UG, PRO / E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, atanapi DXFb) Inpormasi résin (Datasheet) c) Syarat kuantitas taunan pikeun bagian

    P: Naon anu kedah urang lakukeun upami teu ngagaduhan gambar bagian?
    A: Anjeun tiasa ngirim kami conto bagian palastik anjeun atanapi poto kalayan diménsi sareng kami tiasa nyayogikeun anjeun solusi téknis. Urang bakal nyiptakeun.

    Q: Naha urang tiasa kéngingkeun sababaraha sampel sateuacan produksi masal?
    A: Leres, kami bakal ngirim anjeun conto pikeun konfirmasi sateuacan ngamimitian produksi masal.

    T: Kusabab bédana waktos sareng Cina sareng luar negeri, kumaha kuring kéngingkeun inpormasi ngeunaan kamajuan pesenan kuring?
    J: Unggal minggu urang kirimkeun laporan kamajuan produksi mingguan ku gambar sareng pidéo digital anu nunjukkeun kamajuan produksi.

    Q: Naon waktos pamimpin anjeun?
    A: leadtime standar kami pikeun produksi kapang nyaéta 4 minggu. Kanggo bagian palastik nyaéta 15-20 dinten gumantung kana jumlahna.

    T: Naon istilah pamayaran anjeun?
    A: 50% salaku titipan pamayaran, kasaimbangan 50% bakal dibayar sateuacan dikirim. Pikeun jumlah sakedik, urang nampi Paypal, komisi Paypal bakal ditambihan kana urutan. Pikeun jumlah anu ageung, T / T langkung dipikaresep

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngajamin kualitas kami?
    A: Nalika ngadamel kapang, urang ngalakukeun bahan sareng bagian pamariksaan. Salila produksi bagian, urang ngalakukeun 100% pamariksaan kualitas lengkep
    sateuacan bungkus sareng nolak unggal bagian anu henteu sesuai sareng standar kualitas kami atanapi kualitas anu disatujuan ku klien kami.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami