Foldable Organizer Cupboard Mould

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Foldable Organizer Cupboard Mould

Laci Kabinet Laci Plastik, Unit témbok, Kabinet Storage Ao Jie Mould bakal bungah nyayogikeun cutatan sareng jasa pikeun anjeun. Kapasitas produksi: Desain kapang, gambar sareng manufaktur tiasa dilakukeun numutkeun gambar 2D, gambar 3D atanapi sampel padet.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Plastik Laci kapang

Bahan produk PP, PC, PS, PE, PU, ​​PVC, ABS, PMMA jsb.
Inti & Rongga Baja 718H, P20, NAK80, 2316
Teu karasa baja: HRC28-33
Kapang DME Standar
Rongga Jumlah tunggal atanapi multi
Sistem Suntik GATE LANGSUNG
Ejector System EJECTOR PIN
Siklus Waktos 120S
Parangkat nuju waktos 120DAYS
Kahirupan kapang 500,000SHOTS
Penjaminan kualitas ISO9001

Kauntungan urang

1. kualitas luhur

2. Harga anu wajar

3. Dina waktos pangiriman

4. Alus jasa Saatos-diobral

5. kontrol kualitas ketat

6. Sadayana kapang anu otomotif / manual.

Tawarkeun réspon Tepikeun ka waktos kanggo anjeun dina serat, telepon atanapi faks

Dina-waktos nyayogikeun desain cutatan sareng kapang

Komunikasi waktos dina poin téknis

Dina waktosna ngirimkeun gambar pikeun kamajuan mesin kapang sareng cetakan jadwal jadwal

Dina tés kapang waktos sareng pangiriman sampel

Pangiriman kapang dina waktosna.

Rincian Produk

Tempat Asalna Zhejiang, Cina (Daratan)
Ngaran mérek Aojie kapang
Modeu Ngabentuk Kapang suntik palastik
Bahan Produk Plastik
Kasabaran Mesin Machining 0,003ka 0,005mm
Inti & Bahan Rongga  P20, 718,2316 ...
Témbak lumpat  Tiis atanapi Panas lumpat
Kahirupan kapang  300.000 tembakan-500.000 tembakan.
Waktos siklus  30-50an
Waktos pangiriman  45-60 dinten
Pakét STANDAR Kasus kai
Pangiriman Ngaliwat laut
Ukuran sareng bentuk anu bénten-bénten sesuai sareng kabutuhan anjeun
plastic-storage-cabinet-mould030697894211
0412-300x3001
R6c9c77fac322bbb44ba8216c5ad991ba1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naon jasa anjeun nyayogikeun?
    A: Kami ngadamel kapang suntik plastik sareng ngahasilkeun bagian suntikan plastik pikeun sampling sareng produksi massal. Kami ogé nyayogikeun jasa desain kapang.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngahubungan anjeun?
    A: Anjeun tiasa ngirimkeun kami pamundut ngalangkungan email, WhatsApp, Skype atanapi Wechat. Kami bakal ngawalon ka anjeun dina waktos 24 jam.

    T: Kumaha kuring kéngingkeun cutatan?
    A: Saatos nampi RFQ anjeun, kami bakal ngabales anjeun dina waktos 2 jam. Dina RFQ anjeun, punten nyayogikeun inpormasi sareng data ieu supados urang ngirimkeun harga kompetitif dumasar kana sarat anjeun.a) gambar bagian 2D dina format PDF atanapi JPG & gambar bagéan 3D di UG, PRO / E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, atanapi DXFb) Inpormasi résin (Datasheet) c) Syarat kuantitas taunan pikeun bagian

    P: Naon anu kedah urang lakukeun upami teu ngagaduhan gambar bagian?
    A: Anjeun tiasa ngirim kami conto bagian palastik anjeun atanapi poto kalayan diménsi sareng kami tiasa nyayogikeun anjeun solusi téknis. Urang bakal nyiptakeun.

    Q: Naha urang tiasa kéngingkeun sababaraha sampel sateuacan produksi masal?
    A: Leres, kami bakal ngirim anjeun conto pikeun konfirmasi sateuacan ngamimitian produksi masal.

    T: Kusabab bédana waktos sareng Cina sareng luar negeri, kumaha kuring kéngingkeun inpormasi ngeunaan kamajuan pesenan kuring?
    J: Unggal minggu urang kirimkeun laporan kamajuan produksi mingguan ku gambar sareng pidéo digital anu nunjukkeun kamajuan produksi.

    Q: Naon waktos pamimpin anjeun?
    A: leadtime standar kami pikeun produksi kapang nyaéta 4 minggu. Kanggo bagian palastik nyaéta 15-20 dinten gumantung kana jumlahna.

    T: Naon istilah pamayaran anjeun?
    A: 50% salaku titipan pamayaran, kasaimbangan 50% bakal dibayar sateuacan dikirim. Pikeun jumlah sakedik, urang nampi Paypal, komisi Paypal bakal ditambihan kana urutan. Pikeun jumlah anu ageung, T / T langkung dipikaresep

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngajamin kualitas kami?
    A: Nalika ngadamel kapang, urang ngalakukeun bahan sareng bagian pamariksaan. Salila produksi bagian, urang ngalakukeun 100% pamariksaan kualitas lengkep
    sateuacan bungkus sareng nolak unggal bagian anu henteu sesuai sareng standar kualitas kami atanapi kualitas anu disatujuan ku klien kami.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami