Foldable Organizer lomari kapang

Halo, datangna konsultasi produk kami!

Foldable Organizer lomari kapang

Kapang Kabinet Laci Plastik, Unit Tembok, Kabinet Panyimpen Ao Jie Mould bakal resep nyayogikeun kutipan sareng jasa pikeun anjeun.Kapasitas produksi: Desain kapang, gambar sareng manufaktur tiasa dilakukeun dumasar kana gambar 2D, gambar 3D atanapi sampel padet.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Kapang laci palastik

Bahan produk PP, PC, PS, PE, PU, ​​PVC, ABS, PMMA jsb.
Inti & Rongga Steel 718H, P20, NAK80, 2316
Teu karasa baja: HRC28-33
Kapang Standar DME
Rongga Jumlah tunggal atawa multi
Sistim suntik LANGSUNG GATE
Ejector System EJECTOR PIN
Waktu siklus 120S
Tooling kalungguhan waktos 120DAYS
Kapang hirup 500.000SHOTS
Jaminan kualitas ISO9001

Keunggulan Kami

1.Kualitas luhur

2. harga Wajar

3. On waktos pangiriman

4.Good jasa Saatos-diobral

5.Strict kadali kualitas

6.All kapang anu automotic / manual.

Tawarkeun anjeun réspon In-time dina surat, telepon atanapi fax

Dina-waktu nyadiakeun cutatan jeung desain kapang

Komunikasi dina waktosna dina titik téknis

Dina-waktos ngirim gambar pikeun kamajuan machining kapang jeung jadwal pagawean kapang

Dina-waktos test kapang jeung pangiriman sampel

Pangiriman kapang dina-waktos.

Rincian produk

Tempat Asalna Zhejiang, Cina (Daratan)
Ngaran Brand Kapang Aojie
Modeu Bentuk Kapang suntik palastik
Bahan Produk palastik
CNC Machining kasabaran 0,003 nepi ka 0,005 mm
Bahan Inti & Rongga P20, 718,2316...
témbal lumpat Tiis atanapi Hot runner
Kapang hirup 300.000 nembak-500.000 nembak.
waktos siklus 30-50s
Waktos pangiriman 45-60 poé
Bungkusan STANDAR Kasus kayu
Pangiriman Ku laut
Ukuran béda jeung wangun nurutkeun sarat Anjeun
plastic-storage-cabinet-mould030697894211
0412-300x3001
R6c9c77fac322bbb44ba8216c5ad991ba1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q: jasa naon anjeun nyadiakeun?
    A: Urang rancang molds suntik plastik sarta ngahasilkeun bagian suntik plastik pikeun sampling jeung bulk production.We ogé nyadiakeun jasa design kapang.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngahubungan anjeun?
    A: Anjeun tiasa ngirim kami hiji panalungtikan via email, WhatsApp, Skype atanapi Wechat.Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa petik?
    A: Saatos receving RFQ anjeun, kami bakal ngawalon ka anjeun dina 2 jam.Dina RFQ anjeun, punten nyayogikeun inpormasi sareng data di handap ieu supados kami ngirimkeun harga kalapa dumasar kana syarat anjeun.a) Gambar bagian 2D dina format PDF atanapi JPG & gambar bagian 3D dina UG, PRO/E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, atawa DXFb) Inpormasi résin (Datasheet)c) Sarat kuantitas taunan pikeun suku cadang

    Q: Naon anu kudu urang pigawé lamun urang teu boga bagian gambar?
    A: Anjeun tiasa ngirim kami sampel bagian plastik Anjeun atawa poto kalawan diménsi sarta kami bisa nyadiakeun Anjeun solusi teknis kami.Urang bakal nyieun.

    Q: Dupi urang meunang sababaraha sampel saméméh produksi masal?
    A: Leres, kami bakal ngirim anjeun conto pikeun konfirmasi sateuacan ngamimitian produksi masal.

    Q: Kusabab bédana waktos sareng Cina sareng luar negeri, kumaha kuring tiasa nampi inpormasi ngeunaan kamajuan pesenan kuring?
    A: Unggal minggu urang ngirim laporan kamajuan produksi mingguan jeung gambar digital sarta video nu nembongkeun kamajuan produksi.

    Q: Naon leadtime anjeun?
    A: leadtime baku kami pikeun produksi kapang nyaeta 4 weeks.For bagian palastik téh 15-20 poé gumantung kana kuantitas.

    Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: 50% salaku deposit pamayaran, kasaimbangan 50% bakal dibayar saméméh pengiriman barang.Pikeun jumlah leutik, urang nampi Paypal, komisi Paypal bakal ditambahkeun kana ordo.Pikeun jumlah badag, T / T pikaresep

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngajamin kualitas urang?
    A: Salila pembuatan kapang, urang ngalakukeun bahan jeung bagian inspeksi.Salila bagian produksi, urang ngalakukeun 100% inspeksi kualitas pinuh
    sateuacan bungkusan sareng nampik unggal bagian anu henteu saluyu sareng standar kualitas urang atanapi kualitas anu disatujuan ku klien kami.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami