Intro Perusahaan

Halo, sumping konsultasi produk kami!
1

Aojie Mould Co., Ltd ("AOJIE MOLD") mangrupikeun salah sahiji pabrik kapang anu aya di Huangyan, propinsi Zhejiang --- Cetakan Hometown Cina. Kami ngahususkeun kana desain kapang plastik, pabrik & penjualan. Produk kami kalebet bagian mobil kapang, motor & bagian Scooter kapang, barang industri sareng produk rumah tangga mouldetc.

AOJIE Mould mangrupikeun tim anu épisién sareng ngagaduhan sakitar 200 padamel. Kaseueuran teknisi urang gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina industri kapang. Kami lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001.

AOJIE MOLD ngawengku lega langkung ti 10000 méter pasagi. Kami gaduh épisién anu efisien, pamrosésan anu tepat sareng tés uji coba, kalebet mesin panggilingan CNC gancang, mesin ukiran CNC, Mesin Cetakan-pertandingan, Mesin Pengeboran Liang Jero, Mesin Penggilingan CNC, Mesin Pengeboran, Mesin Grinding, Mesin Pemotong Kawat, EDM, sareng 10 sét 300g-6300g mesin suntikan Haitian jsb.
Dugi ka ayeuna, seuseueurna produk urang diékspor ka Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa, Afrika, Oséania, Asia Tengah Wétan ampir 30 nagara, sapertos Amérika, Kanada, Jepang, Italia, Perancis, Korea, Rusia, Holland, Portugal, Australia , Iran, Indonesia, Spanyol, Yunani, Turki, Brazil, Mexico, Columbia, Vietnam, India, Nigeria, Thailand sareng sajabina.

ngajaga "Dumasar kana kajujuran, dikembangkeun ku inovasi" salaku ideu berkembang kami, taat kana "reputasi Premier, konsumén munggaran" prinsip, nyandak prinsip perusahaan "kualitas pikeun nyiptakeun nilai, barang kualitas luhur nyumbang kana masarakat, AOJIE pinuh mangpaatkeun pasar domestik sareng asing , teras-terasan nguatkeun kasadaran merek, eling kualitas, eling pasar, Sareng hoyong maju sareng jalma-jalma ti sababaraha kalangan masarakat.

AOJIE Mould warmly invites you to visit our company and build jangka panjang hubungan bisnis sareng kami.