Intro perusahaan

Halo, datangna konsultasi produk kami!
1

Aojie Mould Co., Ltd ("AOJIE MOULD") nyaéta salah sahiji produsén kapang ngarah lokasina di Huangyan, propinsi Zhejiang --- Mould Hometown of China.Kami specializing dina desain kapang plastik, pabrik & jualan.Produk kami kalebet cetakan suku cadang mobil, cetakan bagian motor & Scooter, barang industri sareng produk rumah tangga mouldetc.

AOJIE Mold mangrupikeun tim anu efisien sareng gaduh sakitar 200 karyawan.Kalolobaan technicians urang gaduh leuwih ti 10 taun pangalaman dina industri kapang.Urang lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001.

AOJIE kapang nyertakeun wewengkon leuwih ti 10000 méter pasagi.Kami gaduh épisién, pamrosésan anu tepat sareng alat-alat uji, kalebet mesin panggilingan CNC gancang, mesin ukiran CNC, Mesin cocog-kapang, Mesin Pangeboran Hole Jero, Mesin Penggilingan CNC, Mesin Pangeboran, Mesin Penggilingan, Mesin Pemotong Kawat, EDM, sareng 10 sét. 300g-6300g mesin suntik Haitian jsb.
Nepi ka ayeuna, lolobana produk urang nu diékspor ka Amérika Kalér, Amérika Kidul, Eropa, Afrika, Oséania, Mid East Asia ampir 30 nagara, kayaning Amerika, Kanada, Jepang, Italia, Perancis, Korea, Rusia, Holland, Portugal, Australia. , Iran, Indonesia, Spanyol, Yunani, Turki, Brazil, Mexico, Columbia, Vietnam, India, Nigeria, Thailand jeung saterusna.

Gawé tim, perjuangan koléktif, kaluar sadayana, sareng ngudag kasampurnaan.Semangat kerja sama tim-sireum.Koléktif perjuangan-ulet profesionalisme.Laksanakeun sadayana tanpa alesan.Ngudag kasampurnaan--The ngungudag kasampurnaan pernah-tungtung pikeun nyieun kapang jeung desain.Kapercayaan, Ketekunan sareng Transcendence Roh sireum parantos masihan kami ide pikeun ngamimitian usaha, sedengkeun manufaktur kapang parantos masihan kami tahap pikeun ngamimitian usaha.

ngajaga "Dumasar kana kajujuran, dimekarkeun kalawan inovasi" salaku gagasan ngembang urang, adhering ka "reputasi Premier, customer munggaran" prinsip, nyokot tenet perusahaan "kualitas pikeun nyieun nilai, barang kualitas luhur nyumbang kana masarakat , AOJIE pinuh mangpaatkeun pasar domestik jeung luar nagri. , terus nguatkeun eling brand, eling kualitas, eling pasar, Jeung hayang nyieun kamajuan babarengan jeung personages rupa kalangan masarakat.

AOJIE Mold warmly ngajak anjeun didatangan parusahaan urang jeung ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang kalayan kami.