Taros Kami

Halo, datangna konsultasi produk kami!

Aojie Mould Co.,Ltd.

Alamat

No.45, Jalan Beiyuan,

Zona Pangwangunan Ékonomi

Telepon

15962623597

13382857781

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami