Kapang Dustbin

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Kapang Dustbin

Aojie MOLD ngagarap cetakan otomotif pikeun OEM sareng saatos kapang pasar penjualan sapertos cetakan bemper, cetakan grille, cetakan kasus batré, kapang kafan kipas, kapang tank radiator sareng jsté.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aojie EMAS
Aojie gaduh langkung ti sapuluh taun pangalaman dina cet otomotif. Kami kerjasama sareng pabrik bagian mobil ageung ti Éropa sareng Amérika Kalér. Pakakas khusus kami kalebet cetakan pikeun Bumpers, Panel Panels, bagian interior sareng bagian luar sareng cet lampu. 

Panyadia: 
Tékstur: kapang-Tech Samentawis, urang gaduh kapang sorangan pikeun tés tékstur pikeun katepatan jaminan. 
Hotrunner: Synventive YUDO Moldmaster Husky.  

JSL ngaoptimalkeun sistem aliran kapang sareng pemasok landasan panas urang sareng aranjeunna gaduh jaminan global. Kami ogé ngagaduhan kapasitas analisis Moldflow.  
Baja: Seueur jinis baja impor, sapertos Buderus, Assab, FINKL. 

Palanggan: Jérman Audi; Jérman Mercedes-Benz; Jérman BMW; Volkswagen; HYUNDAI Korea; Gé Amérika. 

Kaunggulan tina JSL 
· Komunikasi pasién. Salami desain, kami terang sadayana palanggan sisi ngalangkungan komunikasi anu langkung jero.
· Sistem kontrol kualitas anu ketat sareng pangalaman propésional.
· Narékahan pikeun kasampurnaan. Saatos sidang kapang, urang bakal mariksa sampel sareng CMM. Teras ngarobih kapang numutkeun pamundut pelanggan dugi ka wareg ku kapang urang.
H0b3c76149c354e89905f48072a7e86eeh.png_.webp

Ha7c2e7b668b14aeabb8818ef83f91da4r.jpg_.webp

QQ截图20210118103052


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naon jasa anjeun nyayogikeun?
    A: Kami ngadamel kapang suntik plastik sareng ngahasilkeun bagian suntikan plastik pikeun sampling sareng produksi massal. Kami ogé nyayogikeun jasa desain kapang.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngahubungan anjeun?
    A: Anjeun tiasa ngirimkeun kami pamundut ngalangkungan email, WhatsApp, Skype atanapi Wechat. Kami bakal ngawalon ka anjeun dina waktos 24 jam.

    T: Kumaha kuring kéngingkeun cutatan?
    A: Saatos nampi RFQ anjeun, kami bakal ngabales anjeun dina waktos 2 jam. Dina RFQ anjeun, punten nyayogikeun inpormasi sareng data ieu supados urang ngirimkeun harga kompetitif dumasar kana sarat anjeun.a) gambar bagian 2D dina format PDF atanapi JPG & gambar bagéan 3D di UG, PRO / E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, atanapi DXFb) Inpormasi résin (Datasheet) c) Syarat kuantitas taunan pikeun bagian

    P: Naon anu kedah urang lakukeun upami teu ngagaduhan gambar bagian?
    A: Anjeun tiasa ngirim kami conto bagian palastik anjeun atanapi poto kalayan diménsi sareng kami tiasa nyayogikeun anjeun solusi téknis. Urang bakal nyiptakeun.

    Q: Naha urang tiasa kéngingkeun sababaraha sampel sateuacan produksi masal?
    A: Leres, kami bakal ngirim anjeun conto pikeun konfirmasi sateuacan ngamimitian produksi masal.

    T: Kusabab bédana waktos sareng Cina sareng luar negeri, kumaha kuring kéngingkeun inpormasi ngeunaan kamajuan pesenan kuring?
    J: Unggal minggu urang kirimkeun laporan kamajuan produksi mingguan ku gambar sareng pidéo digital anu nunjukkeun kamajuan produksi.

    Q: Naon waktos pamimpin anjeun?
    A: leadtime standar kami pikeun produksi kapang nyaéta 4 minggu. Kanggo bagian palastik nyaéta 15-20 dinten gumantung kana jumlahna.

    T: Naon istilah pamayaran anjeun?
    A: 50% salaku titipan pamayaran, kasaimbangan 50% bakal dibayar sateuacan dikirim. Pikeun jumlah sakedik, urang nampi Paypal, komisi Paypal bakal ditambihan kana urutan. Pikeun jumlah anu ageung, T / T langkung dipikaresep

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngajamin kualitas kami?
    A: Nalika ngadamel kapang, urang ngalakukeun bahan sareng bagian pamariksaan. Salila produksi bagian, urang ngalakukeun 100% pamariksaan kualitas lengkep
    sateuacan bungkus sareng nolak unggal bagian anu henteu sesuai sareng standar kualitas kami atanapi kualitas anu disatujuan ku klien kami.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami