FAQs

Halo, sumping konsultasi produk kami!

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q: Naon jasa anjeun nyayogikeun?

A: Kami ngadamel kapang suntik plastik sareng ngahasilkeun bagian suntikan plastik pikeun sampling sareng produksi massal. Kami ogé nyayogikeun jasa desain kapang.

Q: Kumaha carana abdi tiasa ngahubungan anjeun?

A: Anjeun tiasa ngirimkeun kami pamundut ngalangkungan email, WhatsApp, Skype atanapi Wechat. Kami bakal ngawalon ka anjeun dina waktos 24 jam.

T: Kumaha kuring kéngingkeun cutatan?

A: Saatos nampi RFQ anjeun, kami bakal ngabales anjeun dina waktos 2 jam. Dina RFQ anjeun, punten nyayogikeun inpormasi sareng data ieu supados urang ngirimkeun harga kompetitif dumasar kana sarat anjeun.a) gambar bagian 2D dina format PDF atanapi JPG & gambar bagéan 3D di UG, PRO / E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, atanapi DXFb) Inpormasi résin (Datasheet) c) Syarat kuantitas taunan pikeun bagian

P: Naon anu kedah urang lakukeun upami teu ngagaduhan gambar bagian?

A: Anjeun tiasa ngirim kami conto bagian palastik anjeun atanapi poto kalayan diménsi sareng kami tiasa nyayogikeun anjeun solusi téknis. Urang bakal nyiptakeun.

Q: Naha urang tiasa kéngingkeun sababaraha sampel sateuacan produksi masal?

A: Leres, kami bakal ngirim anjeun conto pikeun konfirmasi sateuacan ngamimitian produksi masal.

T: Kusabab bédana waktos sareng Cina sareng luar negeri, kumaha kuring kéngingkeun inpormasi ngeunaan kamajuan pesenan kuring?

J: Unggal minggu urang kirimkeun laporan kamajuan produksi mingguan ku gambar sareng pidéo digital anu nunjukkeun kamajuan produksi.

Q: Naon waktos pamimpin anjeun?

A: leadtime standar kami pikeun produksi kapang nyaéta 4 minggu. Kanggo bagian palastik nyaéta 15-20 dinten gumantung kana jumlahna.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: 50% salaku titipan pamayaran, kasaimbangan 50% bakal dibayar sateuacan dikirim. Pikeun jumlah sakedik, urang nampi Paypal, komisi Paypal bakal ditambihan kana urutan. Pikeun jumlah anu ageung, T / T langkung dipikaresep

Q: Kumaha carana abdi tiasa ngajamin kualitas kami?

A: Nalika ngadamel kapang, urang ngalakukeun bahan sareng bagian pamariksaan. Salila produksi bagian, urang ngalakukeun 100% pamariksaan kualitas lengkep

sateuacan bungkus sareng nolak unggal bagian anu henteu sesuai sareng standar kualitas kami atanapi kualitas anu disatujuan ku klien kami.

Hoyong damel sareng urang?