FAQs

Halo, datangna konsultasi produk kami!

FAQ

Patarosan remen ditanya

Q: jasa naon anjeun nyadiakeun?

A: Urang rancang molds suntik plastik sarta ngahasilkeun bagian suntik plastik pikeun sampling jeung bulk production.We ogé nyadiakeun jasa design kapang.

Q: Kumaha carana abdi tiasa ngahubungan anjeun?

A: Anjeun tiasa ngirim kami hiji panalungtikan via email, WhatsApp, Skype atanapi Wechat.Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.

Q: Kumaha carana abdi tiasa petik?

A: Saatos receving RFQ anjeun, kami bakal ngawalon ka anjeun dina 2 jam.Dina RFQ anjeun, punten nyayogikeun inpormasi sareng data di handap ieu supados kami ngirimkeun harga kalapa dumasar kana syarat anjeun.a) Gambar bagian 2D dina format PDF atanapi JPG & gambar bagian 3D dina UG, PRO/E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, atawa DXFb) Inpormasi résin (Datasheet)c) Sarat kuantitas taunan pikeun suku cadang

Q: Naon anu kudu urang pigawé lamun urang teu boga bagian gambar?

A: Anjeun tiasa ngirim kami sampel bagian plastik Anjeun atawa poto kalawan diménsi sarta kami bisa nyadiakeun Anjeun solusi teknis kami.Urang bakal nyieun.

Q: Dupi urang meunang sababaraha sampel saméméh produksi masal?

A: Leres, kami bakal ngirim anjeun conto pikeun konfirmasi sateuacan ngamimitian produksi masal.

Q: Kusabab bédana waktos sareng Cina sareng luar negeri, kumaha kuring tiasa nampi inpormasi ngeunaan kamajuan pesenan kuring?

A: Unggal minggu urang ngirim laporan kamajuan produksi mingguan jeung gambar digital sarta video nu nembongkeun kamajuan produksi.

Q: Naon leadtime anjeun?

A: leadtime baku kami pikeun produksi kapang nyaeta 4 weeks.For bagian palastik téh 15-20 poé gumantung kana kuantitas.

Q: Naon istilah pembayaran anjeun?

A: 50% salaku deposit pamayaran, kasaimbangan 50% bakal dibayar saméméh pengiriman barang.Pikeun jumlah leutik, urang nampi Paypal, komisi Paypal bakal ditambahkeun kana ordo.Pikeun jumlah badag, T / T pikaresep

Q: Kumaha carana abdi tiasa ngajamin kualitas urang?

A: Salila pembuatan kapang, urang ngalakukeun bahan jeung bagian inspeksi.Salila bagian produksi, urang ngalakukeun 100% inspeksi kualitas pinuh

sateuacan bungkusan sareng nampik unggal bagian anu henteu saluyu sareng standar kualitas urang atanapi kualitas anu disatujuan ku klien kami.

Rék gawé bareng jeung urang?