Pangaruh kualitas kerja panas kapang dina kinerja na

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Kualitas kerja panas tina kapang gaduh pangaruh hébat kana kinerja sareng kahirupan jasa kapang. Dina kahirupan nyata sareng padamelan, lokakarya kapang kami peryogi paningkatan kontinyu dina desain sareng produksi sababaraha cetakan, sareng bakal aya masalah dina operasi khusus. Urang bakal ngabahas sareng tukeur masalah dina panggunaan kapang stamping sareng pabrik cetakan Shenzhen

Deformasi quenching sareng retakan bagian anu dianggo dina kapang sareng narekahan awal dina prosés panggunaan sadayana aya hubunganana sareng prosés damel panas tina kapang.

(1) prosés penempaan, anu mangrupakeun kakait penting dina prosés manufaktur bagian-bagian kerja paéh. Pikeun kapang tina waja alat alloy tinggi, sarat téknis pikeun struktur metallographic sapertos sebaran karbida biasana diteruskeun. Salaku tambahan, kisaran suhu ngajalin kedah dikontrol ketat, spésifikasi pemanasan anu leres kedah dirumuskeun, padika gaya penempaan anu leres kedah diadopsi, sareng pendinginan anu laun atanapi annealing tepat waktu saatos penempaan kedah diadopsi.

(2) Nyiapkeun perawatan panas. Numutkeun kana matérial anu béda sareng sarat tina bagian-bagian anu tiasa dianggo, prosés pangobatan sateuacanna panas sapertos anil, normalisasi atanapi quenching sareng tempering kedah diadopsi pikeun ningkatkeun struktur mikro, ngaleungitkeun cacat-gangguan mikrostruktur tina ngajalin kosong sareng ningkatkeun téknologi pengolahan. Saatos perlakuan panas persiapan anu saé, jaringan sénsitip sekundér atanapi ranté karbida tiasa dileungitkeun, karbidaida tiasa spheroidized sareng disaring, sareng keseragaman distribusi karbida tiasa dipromosikan. Ku cara kieu, kualitas quenching sareng tempering tiasa dijamin sareng umur jasa maot tiasa ditingkatkeun.

(3) Quenching jeung tempering. Ieu mangrupikeun tautan konci dina perlakuan panas kapang. Upami panas teuing nalika dipareuman sareng dipanaskeun, bahan padamelana sanés ngan ukur nyababkeun katambihan anu langkung ageung, tapi ogé gampang nyababkeun deformasi sareng retakan nalika didinginkan, anu sacara serius bakal mangaruhan kahirupan jasa tina maot. Salila dipareuman sareng manaskeun paeh, perhatian khusus kedah dibayar pikeun nyegah oksidasi sareng dekarburisasi. Spésifikasi prosés perlakuan panas kedah dikontrol ketat. Upami kaayaan ngamungkinkeun, perlakuan panas vakum tiasa dianggo. Saatos dipareuman, éta kedah dikawasa dina waktos, sareng prosés tempering anu béda kedah diadopsi numutkeun sarat téknis.

(4) Anil panyeleman setrés. Bagian-bagian anu tiasa dianggo kedah diubaran ku anil panyeleman setrés saatos mesin kasar pikeun ngaleungitkeun setrés internal anu disababkeun ku mesin kasar, supados ulah aya deformasi sareng retakan anu disababkeun ku dipareuman. Pikeun kapang kalayan presisi tinggi, relief setrés perlakuan tempering diperyogikeun saatos grinding atanapi mesin listrik, anu kondusif pikeun stabilisasi kapang cetakan sareng ningkatkeun kahirupan jasa.