Pangaruh kualitas kerja panas tina kapang dina kinerja na

Halo, datangna konsultasi produk kami!

Kualitas kerja panas tina kapang boga pangaruh hébat kana kinerja sarta hirup jasa tina kapang nu.Dina kahirupan nyata jeung karya, workshop kapang urang merlukeun perbaikan kontinyu dina rarancang jeung produksi rupa molds, sarta bakal aya masalah dina operasi husus.Urang bakal ngabahas jeung tukeur masalah dina pamakéan stamping molds jeung pabrik kapang Shenzhen

The quenching deformasi sarta cracking sahiji bagéan gawé tina kapang jeung narekahan mimiti dina prosés pamakéan téh sadayana patali jeung prosés kerja panas tina kapang nu.

(1) prosés Forging, nu mangrupakeun tumbu penting dina prosés manufaktur bagian digawé paeh.Pikeun kapang baja alat alloy tinggi, sarat téknis pikeun struktur metallographic sapertos distribusi karbida biasana diteruskeun.Sajaba ti éta, rentang suhu forging kudu mastikeun dikawasa, spésifikasi pemanasan bener kudu ngarumuskeun, metoda gaya forging bener kudu diadopsi, sarta cooling slow atawa annealing timely sanggeus forging kudu diadopsi.

(2) Nyiapkeun pikeun perlakuan panas.Nurutkeun kana bahan béda jeung sarat tina bagian digawé paeh, prosés perlakuan pre panas kayaning annealing, normalizing atanapi quenching na tempering kudu diadopsi pikeun ngaronjatkeun microstructure nu, ngaleungitkeun defects microstructure of forging kosong tur ningkatkeun téhnologi processing.Sanggeus perlakuan panas préparasi ditangtoskeun, jaringan cementite sekundér atawa ranté carbide bisa ngaleungitkeun, carbide nu bisa spheroidized na refined, sarta uniformity distribution of carbide bisa diwanohkeun.Ku cara kieu, kualitas quenching sareng tempering tiasa dijamin sareng umur jasa paeh tiasa ningkat.

(3) Quenching jeung tempering.Ieu link konci dina perlakuan panas kapang.Lamun overheating lumangsung salila quenching jeung pemanasan, workpiece nu teu ngan bakal ngabalukarkeun brittleness gede, tapi ogé gampang ngabalukarkeun deformasi jeung cracking salila cooling, nu serius bakal mangaruhan kahirupan jasa paeh.Salila quenching jeung pemanasan paeh, perhatian husus kudu dibayar pikeun nyegah oksidasi jeung decarburization.spésifikasi prosés perlakuan panas kudu mastikeun dikawasa.Upami kaayaan ngamungkinkeun, perlakuan panas vakum tiasa dianggo.Saatos quenching, éta kudu tempered dina waktu, sarta prosés tempering béda kudu diadopsi nurutkeun sarat teknis.

(4) Stress relief annealing.Paeh bagian gawé kudu diolah kalayan annealing relief stress sanggeus machining kasar pikeun ngaleungitkeun stress internal disababkeun ku machining kasar, ku kituna ulah deformasi kaleuleuwihan sarta retakan disababkeun ku quenching.Pikeun kapang kalawan precision tinggi, perlakuan stress relief tempering diperlukeun sanggeus grinding atawa machining listrik, nu kondusif pikeun Ajeg precision kapang jeung ngaronjatkeun kahirupan layanan.