Bagan alur pamariksaan kapang

Halo, datangna konsultasi produk kami!

Kabijakan Kualitas:partisipasi pinuh, kontrol prosés pinuh, perbaikan sakabéh, pikeun ngungudag produk enol cacad.
Orientasi Perusahaan:A perusahaan ditangtukeun sarta dauntless, janten salah sahiji pabrik kapang kelas munggaran di dunya ku usaha kontinyu.

2
1

Uji Bahan Baku

Uji NDT

Sertipikat Bahan

Laporan NDT

Teuas & Ukuran Laporan

Tés komponén baku

Teuas & Ukuran Laporan

Spésifikasi Operasi

Test pigura kapang baku

Standar kapang pigura Test Laporan

Tambaga éléktroda Deteksi

Tambaga éléktroda Deteksi Laporan

Prosés Dina spec

Test sanggeus unggal Machining (CNC, EDM, Polishing)

Laporan Test Prosés

Uji perlakuan panas

Quenching jeung Suhu Luhur Tempering, Nitrogenation, Distressing, Quenching, Nitroge-karburisasi

Nguji Prosedur Ngumpulkeun

Inspection Laporan Test kapang

Test Molding

Inspection Laporan Test kapang

Kapang-Disassembly Test

Laporan Test kapang-Disssembly

Uji Produk

FAI sadayana ukuran Laporan test

CMM Test Center

Laporan Test kapang-Disssembly

Pamariksaan pangiriman

Uji MOLD (Penampilan, Suku Cadang, Manual, Jsb.)

Daptar Cék Pangiriman

Pamariksaan bungkusan (Kualitas Bahan, Ukuran, Kolokasi, Jsb.)

Laporan bungkusan