Bagan Aliran Inspeksi kapang

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Kawijakan Kualitas: partisipasi pinuh, kontrol prosés lengkep, pamutahiran sacara umum, pikeun ngudag cacat produk enol.
Orientasi perusahaan: Perusahaan anu ditangtoskeun sareng teu wanieun, janten salah sahiji pabrik kapang kelas munggaran di dunya ku usaha anu teras-terasan.

2
1

Tés Bahan Baku

Tés NDT

Sértipikat Bahan

Laporan NDT

Laporan karasa & Ukuran

Tés Komponén Standar

Laporan karasa & Ukuran

Spesifikasi Operasi

Tés Bingkai kapang Standar

Laporan Tés Bingkai MOLD Standar

Detéksi éléktroda tambaga

Laporan Deteksi éléktroda Tambaga

Prosés Dina spéksi

Tés saatos unggal Mesin (CNC, EDM, Polishing)

Laporan Tés prosés

Tés Pangobatan Panas

Quenching sareng Temperatur Suhu Tinggi, Nitrogenasi, Distressing, Quenching, Nitroge-carburization

Ngumpulkeun Tés Prosedur

Laporan Pamariksaan Tés kapang

Tés mould

Laporan Pamariksaan Tés kapang

Tés kapang-ngabongkar

Laporan Tés kapang-Disss Assembly

Tés Produk

FAI sadaya ukuran uji Laporan

Pusat Tés CMM

Laporan Tés kapang-Disss Assembly

Pangiriman Pangiriman

Tés MOLD (Penampilan, Suku cadang, Manual, Jsb.)

Daptar Cék Pengiriman

Inspeksi Packing (Kualitas Bahan, Ukuran, Kolokasi, Jsb)

Laporan ngeunaan Pakét