Warta

Halo, datang konsultasi produk kami!
  • Hal-hal anu kudu dipertimbangkeun dina desain molds médis suntik precision

    Hal-hal anu kudu dipertimbangkeun dina desain molds médis suntik precision

    1. Bentuk jeung akurasi dimensi produk dijieun obyék, arah aliran résin, komunikasi tekanan suntik, sarta solidification tina résin dieusian.Salaku desainer kapang suntik, anjeun kedah terang sarat produk, anu ogé sumber ...
    Maca deui
  • Lingkup aplikasi tina kapang suntik runner panas

    Lingkup aplikasi tina kapang suntik runner panas

    Éta parantos suksés dianggo pikeun ngolah sagala jinis bahan plastik.Contona: PP, pe, PS, ABS, PBT, PA, PSU, PC, POM, LCP, PVC, pepet, PMMA, PEI, ABS / PC, jsb Sakur bahan plastik nu bisa diolah jeung molds runner tiis bisa diolah nganggo runne panas dibentuk ...
    Maca deui
  • Rekomendasi pangropéa pikeun kapang suntik plastik

    Rekomendasi pangropéa pikeun kapang suntik plastik

    Lamun milih hiji mesin suntik molding, volume suntik maksimum, jarak éféktif tina rod tarikan, ukuran instalasi tina kapang suntik TPU dina citakan, ketebalan kapang maksimum, ketebalan kapang minimum, stroke template, mode suntik, suntik stroke,...
    Maca deui
  • Sababaraha klasifikasi dasbor suku cadang mobil

    Sababaraha klasifikasi dasbor suku cadang mobil

    1. panutup luhur + assembly awak handap panel instrumen terstruktur ieu biasana ngahasilkeun rupa konfigurasi interior ku cara ngarobah tékstur, warna, sisikian jeung motong bagian tina panutup luhur.Panutup luhur bisa diatur jadi panutup lemes atawa panutup teuas sakumaha dipikahoyongna.Pikeun ngirangan biaya, awak ...
    Maca deui
  • Analisis prosés manufaktur panel instrumen otomotif

    Analisis prosés manufaktur panel instrumen otomotif

    Alatan lokasi spasial unik na, panel instrumen ieu beuki disebarkeun kalawan fungsi operasional nu teu ukur ngagambarkeun status nyetir dasar tina wahana, tapi ogé kadali vents, audio, AC jeung cahaya méré leuwih kaamanan jeung nyetir pelesir.Ku kituna,...
    Maca deui
  • Naon anu kuring kedah perhatosan dina pembuatan cetakan suntik plastik?

    Naon anu kuring kedah perhatosan dina pembuatan cetakan suntik plastik?

    Ketebalan kapang dinamis sareng tetep tina kapang suntik plastik gumantung kana ukuran sareng struktur bagian plastik.Sacara prinsip, kapang tetep kudu jadi leutik sabisa, sedengkeun kapang dinamis kudu jadi kandel-gancang.Alesan utama pikeun nyieun kapang tetep sakumaha leutik a ...
    Maca deui
  • Kumaha pikeun nyegah haseup sareng lebu nalika ngolah kapang suntikan kotak buah?

    Kumaha pikeun nyegah haseup sareng lebu nalika ngolah kapang suntikan kotak buah?

    Karakteristik prosés kapang suntik kotak buah nyaéta laju produksina langkung gancang sareng langkung éfisién, operasi saleresna tiasa ngalengkepan téknologi automation, aya seueur klasifikasi, penampilanna tiasa tina sederhana dugi ka kompleks, sareng spésifikasina tiasa ti la ...
    Maca deui
  • Nyaritakeun sababaraha prinsip pikeun milih bahan pikeun cetakan suku cadang mobil

    Nyaritakeun sababaraha prinsip pikeun milih bahan pikeun cetakan suku cadang mobil

    1) Pikeun minuhan sarat kaayaan gawé 1. Ngagem lalawanan Nalika kosong ieu plastically cacad dina rongga tina kapang bagian otomatis, éta duanana ngalir tur slides sapanjang beungeut rongga, ngabalukarkeun gesekan parna antara beungeut rongga jeung kosong. , hasilna gagal...
    Maca deui
  • Manufaktur kapang di Aojie Mould Company

    Manufaktur kapang di Aojie Mould Company

    lokasina di Huangyan kapang Kota, Taizhou, Propinsi Zhejiang, nu "kampung halaman tina kapang di Cina".Aojie Mould Company mangrupikeun produsén profésional anu khusus dina rarancang sareng pembuatan cetakan suntik plastik ageung sareng sedeng sareng pr ...
    Maca deui
  • Syarat cooling suntik pikeun korsi umum plastik

    Syarat cooling suntik pikeun korsi umum plastik

    Dina prosés suntik, suhu kapang korsi publik palastik langsung mangaruhan jumlah produk palastik jeung siklus suntik, kinerja unggal plastik mah béda, syarat prosés molding béda, plastik korsi publik kapang hawa req ...
    Maca deui
  • Prosés manufaktur kapang suntik toolbox palastik

    Prosés manufaktur kapang suntik toolbox palastik

    Prinsip Pilihan permukaan parting Dina tahap design kapang toolbox, posisi beungeut parting kudu ditangtukeun heula, lajeng struktur kapang kudu dipilih.Naha seleksi permukaan parting lumrah boga pangaruh hébat kana prosés kualitas p ...
    Maca deui
  • Desain jeung perawatan molds suntik plastik

    Desain jeung perawatan molds suntik plastik

    Desain sistem cooling kapang suntik mangrupakeun karya rélatif pajeulit, nyaeta mertimbangkeun pangaruh cooling jeung uniformity of cooling, tapi ogé mertimbangkeun dampak sistem cooling dina struktur sakabéh kapang nu.Lokasi sareng ukuran sistem pendingin khusus nyaéta de...
    Maca deui