Warta

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Cukang lantaranana tina seuneu dina produk suntik

    Naha produk suntik hérang? Flash burr tiasa lumangsung nalika nyetak suntikan, anu seueur kusabab gagalna kapang atanapi kakuatan clamping mesin. Éta mangaruhan kualitas produk, urang kedah ngartos anu nyababkeun lampu kilat. ...
    Maca deui
  • Pabrikan kapang domestik kedah ngagedekeun skala sareng ningkatkeun kualitas

    Kalayan kamajuan kontinyu tina téknologi ngolah kapang, kapang China dina téknologi luhur sareng aplikasi aplikasi pilar industri, ngawangun ranté industri anu ageung. Ti hulu bahan baku sareng bantu indu ...
    Maca deui
  • Konsumén Thailand didatangan parusahaan urang

    Pelanggan Thailand sumping ka pabrik kapang perusahaan kami pikeun nguji kapang, struktur luar, kinerja produk sareng aspek-aspek sanésna dina kunjungan anu lengkep dina situsna, para nasabah sanget wareg ku pangaruh kapang, perusahaan urang bakal ngalakukeun sagala kamungkinan pikeun nyiapkeun sareng ...
    Maca deui
  • Sistem Kualitas

    Naon hal anu paling penting dina prosés pembuatan kapang? Mangrupikeun bahan anu kualitasna? Master pangalaman atanapi sababaraha peralatan canggih? Leres, éta sadayana diperyogikeun, tapi anu langkung penting nyaéta mastikeun yén sadaya prosés saluyu sareng sistem kualitas ....
    Maca deui