Warta perusahaan

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Konsumén Thailand didatangan parusahaan urang

    Pelanggan Thailand sumping ka pabrik kapang perusahaan kami pikeun nguji kapang, struktur luar, kinerja produk sareng aspek-aspek sanésna dina kunjungan anu lengkep dina situsna, para nasabah sanget wareg ku pangaruh kapang, perusahaan urang bakal ngalakukeun sagala kamungkinan pikeun nyiapkeun sareng ...
    Maca deui
  • Sistem Kualitas

    Naon hal anu paling penting dina prosés pembuatan kapang? Mangrupikeun bahan anu kualitasna? Master pangalaman atanapi sababaraha peralatan canggih? Leres, éta sadayana diperyogikeun, tapi anu langkung penting nyaéta mastikeun yén sadaya prosés saluyu sareng sistem kualitas ....
    Maca deui