warta parusahaan

Halo, datangna konsultasi produk kami!
  • Automotive instrument panel mould manufacturing process analysis

    Analisis prosés manufaktur panel instrumen otomotif

    Alatan lokasi spasial unik na, panel instrumen ieu beuki disebarkeun kalawan fungsi operasional nu teu ukur ngagambarkeun status nyetir dasar tina wahana, tapi ogé kadali vents, audio, AC jeung cahaya méré leuwih kaamanan jeung nyetir pelesir.Ku kituna,...
    Maca deui
  • Tell you a few principles for choosing materials for auto parts moulds

    Nyaritakeun sababaraha prinsip pikeun milih bahan pikeun cetakan suku cadang mobil

    1) Pikeun minuhan sarat kaayaan gawé 1. Ngagem lalawanan Nalika kosong ieu plastically cacad dina rongga tina kapang bagian otomatis, éta duanana ngalir tur slides sapanjang beungeut rongga, ngabalukarkeun gesekan parna antara beungeut rongga jeung kosong. , hasilna gagal...
    Maca deui
  • Design of cooling system for injection mold

    Desain sistem cooling pikeun kapang suntik

    Sistim cooling tina kapang suntik, salaku bagian inti kapang nu, pohara penting pikeun sakabéh molding suntik.Sistim cooling nyokot jauh sagala panas ditransferkeun tina plastik suhu luhur ka kapang gancang-gancang, ku kituna tetep hawa kapang dina ...
    Maca deui
  • Ampir kabéh kapang boga masalah skala kapang salila suntik molding, sarta molds suntik aya iwal.Wangunan skala kapang dina molds suntik téh sakitu legana alatan résidu aditif, sarta tangtu aya alesan sejen.Janten, naon jinis skala kapang anu langkung umum?Dina beungeutna...
    Maca deui
  • babagi dinten ieu: ngabalukarkeun umum deformasi perlakuan panas pencét quenching paeh baja

    Pencét quenching nyaéta pikeun nempatkeun workpiece nu bakal quenched dina quenching pencét paeh husus, sarta bari nerapkeun gaya éksternal, pencét sprays minyak quenching (pencét boga panutup minyak pikeun nutupan workpiece jeung paeh) pikeun quench workpiece nu, The paeh tina mesin pencét dibagi kana hiji upp ...
    Maca deui
  • Kumaha mendesain kapang kompléks siku mobil?

    A kapang mobil kompléks bisa dipikaharti salaku mékanisme kapang kompléks jeung aksi, atawa bisa dipikaharti salaku kapang badag, coexistence rupa struktur, jeung kasusah design tinggi.Dinten ieu, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun, hayu urang tingali!Produk siku otomotif, anu p ...
    Maca deui
  • Naon kaunggulan tina kapang kabutuhan sapopoé

    Kapang kabutuhan sapopoe ilaharna dipake alat pikeun ngahasilkeun rupa-rupa kaperluan sapopoe.Aranjeunna langkung umum di sababaraha pabrik kabutuhan sapopoé.Loba kaperluan sapopoé dipaké ku jalma anu diolah ku kapang.Éta ngan ukur kedah nyaluyukeun bahan dumasar kana proporsi sareng dir ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina kapang kotak elehan

    Sipat mékanis alus: Struktur husus tina kapang kotak elehan palastik boga sipat mékanis alus teuing kayaning kateguhan, dampak, kakuatan compressive, shock-nyerep, rigidity, sarta sipat bending.Bahan hampang: Kotak puteran palastik gaduh prope mékanis anu saé ...
    Maca deui
  • Produksi Elehan Box kapang

    Kumaha carana ngadamel sapasang molds kotak elehan?Pilih baja anu pas pikeun dasar kapang sareng rohangan inti.Contona, upami anjeun hoyong pikeun ngahasilkeun sapasang molds kotak elehan, Anjeun kudu make hardened baja pre-hardened salaku citakan, lajeng pilih bagian baku kapang luyu.Kadua, karasa ...
    Maca deui
  • Pilihan bahan sareng aplikasi produk plastik

    Produk plastik mangrupikeun produk anu paling seueur dianggo di masarakat ayeuna.Éta henteu tiasa dipisahkeun tina partisipasi plastik dina konsumsi konsumen, produksi industri sareng pertanian, alat-alat rumah tangga, konstruksi layanan umum, sareng industri militer.Désainer sering nyéépkeun ...
    Maca deui
  • Corporate Culture——Taizhou Aojie Mould Co., Ltd.

    Budaya Perusahaan——Taizhou Aojie Mould Co., Ltd.

    Zhejiang Taizhou Aojie Mould Co., Ltd. perenahna di Huangyan, anu katelah "Kampung Kapang di Cina" sareng "Kampung Tangerines di Cina" ku basisir anu indah sareng beunghar Laut Cina Wétan.Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan produksi: bagian palastik otomotif mol ...
    Maca deui
  • EU ngamajukeun téknologi suntik warna bionic

    Orisinalitas téknologi warna bionik tanpa pigmén asalna tina kukupu biru anu mempesona alam (Blue Merpho Butterfly).Alatan tékstur nano-terstruktur husus dina beungeut jangjang kukupu, dina aksi sinar panonpoé urang, kelir béda, utamana nada biru, appe ...
    Maca deui