warta industri

Halo, datangna konsultasi produk kami!
  • What are the ways to improve pallet die life and pallet die polishing?

    Naon cara pikeun ningkatkeun kahirupan pallet paéh sareng ngagosok pallet paéh?

    Pikeun pangguna, ningkatkeun umur jasa tina kapang palet tiasa ngirangan biaya stamping.Faktor anu mangaruhan kahirupan jasa tina kapang Usuk nyaéta kieu: 1. Jenis bahan sarta ketebalan;2. Naha mun milih hiji clearance kapang lumrah;3. Struktur kapang baki;4. Naha...
    Maca deui
  • Kapang meets sarat kinerja prosés

    Pabrikan kapang umumna ngalibatkeun sababaraha prosés sapertos ngajalin, motong, sareng perlakuan panas.Dina raraga pikeun mastikeun kualitas manufaktur kapang jeung ngurangan biaya produksi, bahan kudu forgeability alus, machinability, hardenability, harde ...
    Maca deui
  • Genep Prinsip Pamilihan Mold

    1. Ngagem lalawanan Nalika kosong ieu plastically cacad dina rongga kapang, éta ngalir tur slides sapanjang beungeut rongga, ngabalukarkeun gesekan telenges antara beungeut rongga jeung kosong, nu ngabalukarkeun kapang gagal alatan maké.Ku alatan éta, maké res ...
    Maca deui
  • Produsén Otomotif Di Cina

    Aojie gaduh garis produksi canggih sareng sistem kontrol kualitas anu sampurna.Pausahaan mangrupa supplier profésional kapang bagian otomatis di Cina, adopts kelas dunya CAD / Cam / sistem CAE;sadaya inpormasi dina jaringan lokal tiasa ditukeurkeun sareng dibagikeun;nyieun kapang kalawan CNC m ...
    Maca deui
  • Tilu Standar Pikeun Bahan Pilihan Kapang

    (1) Résistansi korosi Nalika sababaraha kapang sapertos kapang plastik damel, kusabab ayana klorin, fluorin sareng unsur sanésna dina plastik, gas korosif anu kuat sapertos hci sareng hf bakal direngsekeun saatos dipanaskeun, anu bakal ngahupuskeun permukaan. tina mol...
    Maca deui
  • Tilu Standar Pikeun Bahan Pilihan Kapang

    1. Ngagem lalawanan Nalika kosong ieu plastically cacad dina rongga kapang, éta ngalir tur slides sapanjang beungeut rongga, ngabalukarkeun gesekan telenges antara beungeut rongga jeung kosong, nu ngabalukarkeun kapang gagal alatan maké.Ku alatan éta, maké deui ...
    Maca deui