Cetakan suntikan kapang plastik saluyu sareng trend pamekaran kapayunna

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Ayeuna trend masarakat, pamekaran kapang pisan gancang. Ngolah suntikan kapang plastik dipikacinta pisan ku jalma. Dina prospek pasar, ka hareupna tiasa dipiharep. Pabrik kapang Plastik Shandong Zheng cocog sareng pamekaran jaman, sareng téknologi na ningkat kalayan gancang.

Kaayaan ayeuna pamekaran kapang suntik kaayaan ayeuna struktur produk industri kapang palastik China parantos ngalaman langkung ti satengah abad, sareng parantos maju. Dina kapang ageung, kami parantos ngahasilkeun 48 Inci layar warna cetakan cangkang suntik cangkang, mesin cuci kapasitas ageung 6,5kg, kapang plastik lengkep, ogé bemper mobil sareng cet plastik palastik integral. Dina watesan cet plastik palastik, kami parantos tiasa ngahasilkeun bagian plastik sareng cetakan pikeun kaméra. Rongga cetakan modul modul leutik sareng kapang plastik.

Ayeuna, kapang runner panas parantos laun dipopulerkeun, sareng langkung ti 20% parantos dianggo dina sababaraha pabrik. Aranjeunna biasana ngagunakeun alat panerapan panas panas internal atanapi panas luar, ogé tingkat canggih tina jarum alat pacu panas anu canggih. Tingkat maju jarum katup jarum panas runner dunya. Tapi, tingkat adopsi tina runner panas umumna kirang ti 10%, anu rada béda ti 50% dugi ka 80% di luar negeri.

 Larapna CAD / CAE / CAM kalayan pamekaran gancang industri lampu sareng manufaktur mobil, desain kapang parantos paduli, sareng ngawangun industri. Nanging, industri kapang Cina kurangna tanaga téknis, ragam, presisi rendah, siklus pembuatan pondok, umur pondok, pasokan pondok. Sababaraha kapang ageung, rumit sareng kompleks henteu tiasa didamel ku nyalira. Butuh jutaan sareng puluhan jutaan dolar pikeun diimpor ti luar negeri unggal taun, anu ngabatesan pamekaran industri kapang. Ku alatan éta, penting pisan pikeun ngembangkeun industri kapang. Dina raraga ningkatkeun tingkat desain sareng kamampuan ngolah perusahaan kapang. Sistem CAD / CAE / CAM anu disarankeun ku Cina maot & pakaitna cetakan cocog pikeun Paeh & Cetakan Perusahaan sareng industri paeh & kapang nasional.

Sistem CAD / CAE / CAM pikeun desain kapang sareng mesin henteu peryogi sistem anu ageung pisan, tapi peryogi syarat tinggi dina sababaraha aspek, sapertos modél permukaan sareng mesin sumbu CNC tilu sumbu. Sanaos sababaraha sistem CAD / CAE / CAM asing ngagaduhan fungsi anu kuat tina modél permukaan 3D, analisis unsur terbatas struktural, pabrik anu dibantuan komputer sareng manajemén data produk, éta mahal sareng sesah kanggo perusahaan umum.

Stasion pengolahan suntikan kapang plastik di payuneun pamekaran jaman, dina trend pangembangan angin, pikahareupeun tiasa diarepkeun.

5
4