kapang palastik suntik molding akur jeung trend pangwangunan di mangsa nu bakal datang

Halo, datangna konsultasi produk kami!

Ayeuna trend masarakat, ngembangkeun kapang kacida gancangna.processing suntik kapang palastik ieu deeply dipikacinta ku jalma.Dina prospek pasar, masa depan tiasa dipiharep.Pabrik Kapang Plastik Shandong Zheng saluyu sareng perkembangan jaman, sareng téknologina ningkat gancang.

Kaayaan kiwari ngembangkeun kapang suntik kaayaan kiwari struktur produk Industri kapang palastik Cina urang geus ngalaman leuwih ti satengah abad, sarta geus nyieun kamajuan hébat.Dina kapang badag, kami geus dihasilkeun 48 Inci warna layar badag kapang suntik cangkang palastik, 6.5kg mesin cuci kapasitas badag, kapang palastik lengkep, kitu ogé bemper mobil jeung kapang palastik dasbor integral.Dina watesan kapang palastik precision, urang geus bisa ngahasilkeun bagian palastik jeung molds pikeun kaméra.Rongga kapang gear modul leutik sareng kapang plastik.

Ayeuna, kapang runner panas geus laun ngapopulérkeun, sarta leuwih ti 20% geus dipaké di sababaraha pabrik.Aranjeunna biasana ngagunakeun panas internal atanapi panas éksternal alat runner panas, kitu ogé tingkat canggih di dunya klep jarum susah alat runner panas.Tingkat canggih di dunya klep jarum kapang runner panas.Sanajan kitu, laju nyoko runner panas umumna kirang ti 10%, nu rada béda ti 50% nepi ka 80% mancanagara.

 Aplikasi tina CAD / CAE / CAM jeung ngembangkeun gancang industri lampu jeung manufaktur mobil, desain kapang geus loba prihatin, sarta ngawangun hiji industri.Sanajan kitu, industri kapang Cina urang téh kurangna tanaga teknis, rupa, precision low, siklus manufaktur pondok, hirup pondok, suplai pondok.Sababaraha molds badag, kompléks jeung kompléks teu bisa dijieun ku sorangan.Peryogi jutaan sareng puluhan juta dolar pikeun ngimpor ti luar negeri unggal taun, anu ngabatesan kamekaran industri kapang.Ku alatan éta, éta imperatif pikeun ngembangkeun industri kapang.Pikeun ningkatkeun tingkat desain sareng kamampuan ngolah perusahaan kapang.Sistem CAD / CAE / CAM anu disarankeun ku China Die & asosiasi kapang cocog pikeun Die & Mould Company sareng industri paeh & kapang nasional.

Sistem CAD / CAE / CAM pikeun desain kapang sareng mesin henteu peryogi sistem anu ageung, tapi peryogi syarat anu luhur dina sababaraha aspék, sapertos modél permukaan sareng mesin CNC tilu sumbu.Sanaos sababaraha sistem CAD / CAE / CAM asing gaduh fungsi anu kuat pikeun modél permukaan 3D, analisis unsur terhingga struktural, manufaktur dibantuan komputer sareng manajemén data produk, aranjeunna mahal sareng sesah ditanggung pikeun perusahaan umum.

Stasion pangolahan suntik kapang palastik di payuneun kamekaran jaman, dina tren pangembangan angin, masa depan tiasa dipiharep.

5
4