Produk

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Motorcycle Scooter Mould

    Motor Skuter kapang

    Precision Motor Bagian Suku cadang Éléktronik Produk Plastik Injeksi Cetakan Otomatis Nyéwaan Motor ScooterMouldMan Produsén Pikeun kapang OEM.
  • Pallet Mould

    Kapang Usum

    Citakan Pallet Plastik Nyanghareupan Tunggal, Hésé pikeun nangkep rasionalitas desain sistem casting ngan ku pangalaman tina insinyur kapang.
  • Bucket Mould

    LIPI kapang

    Adat Plastik Injeksi Ember Cetakan, Kami mangrupikeun pabrik kapang langkung ti 24 taun sareng sok nawiskeun produk anu dipercaya sareng jasa anu saé.
  • box mold

    kotak cetakan

    Plastik Alat Kotak Cetakan Tim manajemen kami ngagaduhan sumanget anu hadé, resep diajar, sareng ngagaduhan semangat panaratas anu kuat.
  • Crate Mould

    Kapang Crate

    Kapang Crate, Attched Tutup Tutup Crate Mould Ieu hésé pisan pikeun produk ageung, anu perwujudan tina kalapa inti urang.
  • Beer Crate Mould

    Kapang Crate Bir

    Pasokan Bahan Crate Crate Mould: Ukuran PP / PE # OEM / ODM Service # Detailing Packing: kotak kai Port Pangiriman: guangzhou
  • Auto Crate Mould

    Otomatis Crate kapang

    Basis Produksi Bagian Otomatis Cina "sareng" Basis Bagian Otomatis Cina sareng Motor ". Aojie kapang mangrupikeun pabrik kapang palastik anu jawab, anu khusus ngembangkeun, ngararancang, ngolah sareng ngolah sababaraha jinis cet plastik ageung atanapi Otomatis Crate Mould pikeun duanana internasional
  • Agricultrial Crate Mould

    Cetakan Peti Agrikultrial

    Agréttrial Crate Mould, Hot Sale High Quality Plastik Beer Wadah / Crate Injeksi Mould, propésional dina ngadamel sababaraha ukuran wadah plastik mould. Pikeun ngajaga kotak cetakan tekanan tinggi suntikan cetakan kalayan umur cetakan anu panjang, kami nganggo 2738 waja.
  • Toy car mould

    Kapang mobil cocooan

    Cina Losi Factory Aojie MOLD Toy mobil cetakan pikeun OEM sapertos.
  • Table Mould

    Méja kapang

    Méja Cetakan, Plastik Cetakan Meja adjustable Éta atra yén métode desain kapang moal tiasa nyumponan pasaratan pasar modéren anu gancang.
  • Dustbin Mould

    Kapang Dustbin

    Aojie MOLD ngagarap cetakan otomotif pikeun OEM sareng saatos kapang pasar penjualan sapertos cetakan bemper, cetakan grille, cetakan kasus batré, kapang kafan kipas, kapang tank radiator sareng jsté.
  • Chair Mould

    Korsi kapang

    Kursi kapang Products Produk Rumah Tangga Cetakan Ao Jie Mould bakal senang nyayogikeun cutatan sareng jasa pikeun anjeun.
12 Teras> >> Halaman 1/2