Analisis Moldflow

Halo, datangna konsultasi produk kami!

Pikeun kapang ageung, sapertos kapang suku cadang mobil, Urang tiasa ngalakukeun analisa aliran kapang sateuacan urang ngamimitian damel.Saatos nganalisa aliran kapang, urang mutuskeun gerbang sareng struktur suntikan kapang.Ku alatan éta, molds bisa rengse suksés tur mulus.

Laporan Analisis Moldflow--Perkenalan Plastik

PP+EPDM+20% Talc MFR15(Kingfa Sci & Tech Co Ltd\AIP-2015)

1.Padet dénsitas

1,0476g/cm^3

7. Suhu ngalembereh minimum

200,0 ℃

2. Gaya babagi maksimum

0,25 Mpa

8. Suhu ngalembereh maksimum

240,0 ℃

3. Laju babagi maksimum

100000,00 1/s

9. Ngalembereh suhu mamatahan

220,0 ℃

4. Suhu pamisah

280 ℃

10. Suhu kapang minimum

30,0 ℃

5.Transfer hawa

135.000000 ℃

11. Suhu kapang maksimum

50,0 ℃

6. Suhu Ejecter

130 ℃

12. Suhu kapang mamatahan

40,0 ℃

image001

Tujuan Analisis

Tujuan analisis CAE nyaéta manily ningali lamun, salila sakabeh prosés suntik, tekanan, suhu, distorsi nyaeta lumrah atawa not.If aya las nyirian on penampilan produk 'jeung lamun éta idéal. requement.According pamakéan klien urang euyeub di runner panas nyieun pangalaman jeung hasil rujukan tina analisis kapang CAE, urang bakal nyadiakeun solusi suntik pangalusna.Urang cuse rinci disadiakeun ti Kingfa Sci & Tech Co Ltd No AIP-2015 PP + EPDM + 20% Talc ti bank data Moldflow

Molding Sarat jeung Kaayaan Dasar

Istilah ngamalir

Suhu kapang

55,0 ℃

Suhu palastik

220,0 ℃

Waktu ngamalir

4.9 S

Laju ngamalir

800 cm3/s

Total wewengkon proyeksi:

5207 cm2

Istilah cooling

Suhu cai cooling (Rongga)

25,0 ℃

Desain sistem feed

curhat

Eusian waktos

Aliran Suhu hareup

Laju shrinkage Ejector

distorsi produk

Tekanan dina V / Pswitchover

Indéks tanda Shrinkage

Indéks tanda Shrinkage

Parameter XYZ

Parameter XYZ

Tina analisis di luhur urang terang

kasaimbangan ngeusian téh alus.

Tekanan ngeusian maksimal nyaéta 84Mpa, lega dina istilah molding.

Malah suhu saméméh ngalir gelombangGelombang malah, euweuh blok, productsblock, produk kalawan garis las garis, netep ku robah suhu kapang jeung suhu bahan.

Parameter sanésna aya dina kisaran anu lumrah.