Analisis kapang aliran

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Pikeun kapang ageung, sapertos bagian-bagian cetakan mobil, Urang tiasa ngalakukeun nganalisa aliran kapang sateuacan urang ngamimitian damel. Saatos analisa aliran kapang, kami mutuskeun gerbang suntikan kapang sareng struktur. Ku alatan éta, kapang tiasa réngsé hasil sareng lancar.

Laporan Analisis Moldflow - Perkenalan Plastik

PP + EPDM + 20% Talc MFR15 (Kingfa Sci & Tech Co Ltd \ AIP-2015)

1. Kapadetan padet

1.0476g / cm ^ 3

7. Suhu lebur minimum

200,0

2. gaya dibagi maksimum

0,25 Mpa

8. Suhu lebur maksimum

240,0

3. Laju bagi maksimum

100000,00 1 / s

9. Suhu hampang mamatahan

220,0 ℃

4. Suhu pasang

280

10. Suhu kapang minimum

30.0

5. Suhu Mindahkeun

135,000000

11. Suhu kapang maksimum

50.0

6. Suhu écékter

130 ℃

12. Suhu kapang mamatahan

40.0

image001

Tujuan Analisis

Tujuan analisis CAE nyaéta sacara lincah pikeun ningali naha, salami prosés suntikan sadayana, tekanan, suhu, distorsi wajar atanapi henteu. Upami aya las anu nyirian penampilan produk sareng upami éta idéal. Upami sakabeh produk tiasa ngahontal pamakean panggunaan klién. Numutkeun pangalaman kami anu euyeub dina pangalaman damel gancang sareng hasil rujukan tina analisis kapang CAE, kami bakal nyayogikeun solusi suntikan anu pangsaéna. Kami nimbulkeun detil anu disayogikeun ti Kingfa Sci & Tech Co Ltd No AIP-2015 PP + EPDM + 20% Talc ti bank data Moldflow

Mending Sarat Dasar

Istilah ngalir

Hawa kapang

 55.0

Suhu plastik

 220,0 ℃

Waktos ngalir

 4,9 S

Laju ngalir

 800 cm3 / s

Total proyéksi areal :

 5207 cm2

Istilah tiis

Suhu cai tiis (Rongga)

 25.0

Desain sistem eupan

Hawu

Ngeusian waktos

Aliran Suhu Hareup

Laju nyusut éjector

Distorsi produk

Tekanan di V / Pswitchover

Indéks tanda ngaleutikan

Indéks tanda ngaleutikan

Parameter XYZ

Parameter XYZ

Tina analisis di luhur urang terang

Ngeusian kasaimbangan anu saé.

Tekanan ngeusian maksimum nyaéta 84Mpa, rupa-rupa istilah nyetak.

Malah suhu sateuacan ngalir gelombang Gelombang, bahkan henteu aya blok, blok produk, produk anu nganggo garis garis las, dibéréskeun ku suhu kapang parobihan sareng suhu bahan.

Parameter sanésna aya dina kisaran anu wajar.