Sababaraha aturan kudu dituturkeun dina desain palastik ngabentuk kapang

Halo, datangna konsultasi produk kami!

Kalayan perbaikan terus-terusan industri manufaktur Cina, pamekaran industri ngagaduhan seueur fungsi dina produk plastik.Aya peraturan anu ketat ngeunaan dimensi, spésifikasi sareng kasabaran produk.Desain kapang ngabentuk plastik nyaéta pikeun ménta manufaktur kapang plastik.Salaku bagian penting tina kualitas, désainer kedah taliti mendesain ukuran sarta spésifikasi tina kapang, sarta ogé mertimbangkeun masalah anu bisa lumangsung dina rarancang jeung prosés manufaktur, sarta comprehensively mertimbangkeun skéma desain, ku kituna pikeun ngaronjatkeun laju kasuksésan desain. .

Ku alatan éta, perbaikan tingkat design kapang téh tina significance hébat kana ngembangkeun industri manufaktur plastik.Salaku desainer kapang palastik, perlu aktip ngajajah konsep desain anyar jeung métode, taliti nganalisis masalah desain encountered, manggihan solusi pikeun nyegah masalah.Terus-terusan, nyandak ukuran anu épéktip pikeun ningkatkeun efisiensi sareng ilmiah desain kapang, teras ngabéréskeun masalah, ningkatkeun efisiensi desain, ningkatkeun réliabilitas produk plastik, ningkatkeun kauntungan ékonomi produk.

Pikeun bagian kalawan precision tinggi ukuran sarta wangun, désainer kedah taliti ngarancang jeung minuhan sarat precision.Waktu desain sareng konsumsi énergi biasana henteu kirang ti p42.5;ukuran sakabéh nyaéta seragam.Proporsi bahan beton kedah wajar, sareng proporsi pangsaéna sacara efektif tiasa ningkatkeun impermeability beton.Retakan anu sering katingal dina wangunan beton nyaéta: retakan suhu, retakan susut, retakan padumukan, retakan susut jeung sajabana.Suhu pisan luhur dina usum panas.Nalika nguatkeun beton, nyemprot cai dina waktosna pikeun mastikeun permukaanna tetep beueus.

Masalah utama anu dipendakan dina prosés ngabentuk desain kapang palastik henteu cekap ngajantenkeun desainer nyimpang tina desain standar.Dina prosés desain kapang, désainer kapang teu boga aturan prosés ketat tur aturan jelas keur desain kapang jeung manufaktur.Ku alatan éta, tingkat desain sababaraha désainer henteu diukur ku standar ngahijikeun Tatar.Kalayan beuki loba pamakéan produk plastik, sarat akurasi produk plastik dipaké dina kasempetan béda ogé béda.