Sababaraha aturan anu kedah dituturkeun dina desain kapang palastik ngabentuk

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Kalayan pamutahiran kontinyu industri manufaktur Cina, pamekaran industri ngagaduhan seueur fungsi dina produk plastik. Aya peraturan ketat dina dimensi, spésifikasi sareng toleransi produk. Desain kapang ngabentuk plastik nyaéta pikeun kéngingkeun pembuatan cetakan palastik. Salaku bagian penting kualitas, désainer kedah sacara saksama ngarancang ukuran sareng spésifikasi kapang, sareng ogé ngémutan masalah anu tiasa kajantenan dina prosés desain sareng manufaktur, sareng sacara komprehensif nganggap skéma desain, supados ningkatkeun tingkat kasuksésan desain .

Kusabab kitu, pamutahiran tingkat desain kapang penting pisan pikeun ngembangkeun industri manufaktur plastik. Salaku desainer kapang plastik, perlu aktip ngajajah konsep desain sareng metode anyar, taliti nganalisis masalah desain anu karandapan, milarian solusi pikeun nyingkahan masalah. Diulang, nyandak tindakan anu épéktip pikeun ningkatkeun épisiénsi sareng kaelmuan desain kapang, teras ngarengsekeun masalah, ningkatkeun efisiensi desain, ningkatkeun reliabiliti produk plastik, ningkatkeun manpaat ékonomi produk.

Pikeun bagian anu ukuranana tinggi sareng ukuranana, désainer kedah sacara saksama ngarancang sareng nyumponan sarat presisi. Waktos desain sareng konsumsi énergi biasana henteu kirang ti p42.5; ukuran sakabéh nyaéta seragam. Proporsi bahan beton kedah wajar, sareng proporsi anu pangsaéna sacara efektif tiasa ningkatkeun impermeabilitas beton. Retakan anu sering ditingali di gedong beton nyaéta: retakan suhu, retakan, retakan padumukan, kurupuk susut sareng sajabina. Suhu na tinggi pisan dina usum panas. Nalika nguatkeun beton, nyemprotkeun cai dina waktosna kanggo mastikeun yén permukaanna tetep beueus.

Masalah utama anu karandapan dina prosés palastik ngabentuk desain kapang henteu cekap ngajantenkeun désainer nyimpang tina desain standar. Dina prosés desain kapang, désainer kapang henteu ngagaduhan aturan prosés anu ketat sareng peraturan anu jelas pikeun desain kapang sareng pabrik. Ku alatan éta, tingkat desain sababaraha désainer henteu diukur ku standar anu dihijikeun. Ku langkung seueur panggunaan produk plastik, sarat akurasi produk plastik anu dianggo dina waktos anu béda ogé bénten.