Naon anu urang tiasa laksanakeun?

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Produk aub

Lingkup Bisnis utama kami

Citakan motor: motor mould. Bagian skuter moud. Dune buggy mould. ATV mould. Toy cart cart dll.

Cetakan bagian otomatis: cetakan bemper, cet dasbor, Panel panto.

Cetakan barang industri: cetakan palet, cetakan peti, Cét Crate Crate, cet kontainer cet, jsb.

Cetakan Komoditi: Cetakan Korsi, Cetakan Bangku, Cetakan Méja, Cetakan Ember, Cetakan Basket, Citakan Wadah Kadaharan, Cetakan kotak Panyimpenan, kapang Dustbin, sareng sajabana

Desain kapang

D & Sunda dept.

10 insinyur senior sareng langkung ti 30 désainer téknis, didukung ku tim desain anu propésional sareng anu berpengalaman. Désainer urang saé dina ngarancang produk énggal sareng struktur kapang.

Parabot ngolah canggih

Sadayana dina 64sét pakakas

recise ngolah kaasup Mesin kapang Cocog, Mesin Pengeboran Liang Jero, Mesin Pengilingan CNC, Mesin Pengeboran, Mesin Grinding, Mesin Pemotong Kawat, EDM, Mesin Ukiran Tepat, Mesin Perencanaan Bubut, Mesin Pemotong Laleur sareng alat uji coba

Kontrol kualitas

Insinyur proyek jaga nuturkeun paréntah sadayana

disahkeun ku ISO9001-2008 salami sababaraha taun, kadali kualitas anu ketat dituturkeun kana sarat ISO, sababaraha insinyur proyek senior tanggel waler pikeun ngolah tooling kapang, sareng nuturkeun paréntah konsumén pikeun ngalacak Sadaya-buleud pikeun ngendalikeun kualitas kapang sareng ngungkulan masalah dina waktos.

Service prosés

réspon kana Email, telepon atanapi fax

nyayogikeun cutatan sareng desain produk sareng desain kapang

komunikasi dina titik téknis dina waktos

Reporter Mingguan kanggo anjeun perkawis kamajuan mesin kapang sareng cetakan jadwal jadwal

tés kapang sareng pangiriman sampel dina waktos

Saatos-diobral Service

Garansi sataun saprak tanggal pangiriman (kacuali karusakan buatan tangan)

Dina jaminan, upami palanggan ngungkulan masalah dina kualitas kapang, Aojie kedah ngajaga sareng ngarobih komponén kalayan gratis.

Insinyur anu berpengalaman kami bakal nyayogikeun solusi téknis pikeun masalah anu aya dina operasi kapang konsumén