Naon anu bisa urang pigawé?

Halo, datangna konsultasi produk kami!

Produk aub

Lingkup Usaha utama kami

Molds motor:mould.scooter bagian moud.dune buggy mold.ATV mold.toy kapang cart ect.

Cetakan bagian mobil: kapang bemper, kapang dasbor, panel panto.

Cetakan barang industri: kapang palet, kapang peti, kapang Beer Crate, kapang wadah cet, jsb.

Kapang Komoditi: Kapang Kursi, Kapang Bangku, Kapang Méja, Kapang Ember, Kapang Karanjang, Kapang Wadah Pangan, Kapang Kotak Panyimpen, Kapang Tong, jsb.

Desain kapang

D&R dept.

10 insinyur senior jeung leuwih 30 désainer teknis, dirojong ku profésional sarta ngalaman ngarancang team.Our désainer anu alus dina ngarancang produk anyar jeung struktur kapang.

parabot processing canggih

Sakabehna dina 64sets pakakas

processing recise kaasup Mesin kapang cocog, Mesin pangeboran liang jero, Mesin panggilingan CNC, Mesin pangeboran, Mesin grinding, Mesin motong Kawat, EDM, Mesin Ukiran Precise, Mesin Planning Lathe, Fly Cutter Mesin jeung alat nguji

Kontrol kualitas

Insinyur proyék tanggung jawab pikeun nuturkeun paréntahna

Certified ku ISO9001-2008 pikeun sababaraha taun, kadali kualitas ketat anut kana sarat ISO, sababaraha insinyur proyék senior anu jawab processing kapang tooling, sarta nuturkeun pesenan konsumén 'All-round tracking pikeun ngadalikeun kualitas kapang jeung nungkulan masalah dina waktos.

Service prosés

réspon dina Email, telepon atanapi fax

nyadiakeun cutatan jeung desain produk jeung desain kapang

komunikasi dina titik teknis dina-waktu

Reporter mingguan pikeun anjeun ngeunaan kamajuan machining kapang jeung jadwal pagawean kapang

test kapang jeung pangiriman sampel dina-waktu

Saatos-diobral Service

Garansi sataun ti saprak tanggal pangiriman (iwal karusakan buatan manusa tina panggunaan)

Dina jaminan, lamun customer encounters masalah dina kualitas kapang, Aojie wajib ngajaga tur ngarobah komponén di euweuh muatan.

Insinyur anu berpengalaman kami bakal nyayogikeun solusi téknis pikeun sagala masalah anu aya dina operasi kapang konsumén