Aliran Prosés kapang

Halo, sumping konsultasi produk kami!
1

Tés Kakuatan Bahan & Ukuran Ukuran

Mesin kasar CNC

Pangeboran Hoe jero

Pabrik Rengse CNC

EDM

Ukiran

Polesan

Tanding Cetakan

Cobian

Pangiriman Pembongkaran Inspéksi kapang

Poto (diminyakan & dibungkus) Sateuacan Pangiriman

Poto (diminyakan & dibungkus) Sateuacan Pangiriman