Aliran Prosés kapang

Halo, datangna konsultasi produk kami!
1

Uji Karasa Bahan & Ukur Ukuran

CNC Machining Kasar

Pangeboran pacul jero

CNC finish panggilingan

EDM

Ukiran

Ngagosok

Kapang Cocog

Cobian

Kapang Disassembling Inspection kiriman

Poto (oiling & packing) Sateuacan Pangiriman

Poto (oiling & packing) Sateuacan Pangiriman