Kapang Crate

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Kapang Crate

Kapang Crate, Attched Tutup Tutup Crate Mould Ieu hésé pisan pikeun produk ageung, anu perwujudan tina kalapa inti urang.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kapang Crate, Attatt Tutup Crate Mould

Ieu hésé pisan pikeun produk ageung, anu mangrupikeun perwujudan daya saing inti kami.

Tempat asalna  Zhejiang Cina
Ngaran mérek  LD GAMBAR
Bahan Produk  PP / PE /
Modél Ngabentuk  Suntikan
Rongga  Rongga tunggal
Desain  3D atanapi 2D
Jinis lumpat  Pelari tiis / lumpat panas
Bahan kapang  P20 / 718/2738 jsb
Tembakan kapang  500000-1juta nembak
Waktos conto  45 -70 dinten
Syarat pamayaran  TT / LC
Tempat Asalna Zhejiang, Cina (Daratan)
Ngaran mérek Aojie kapang
Modeu Ngabentuk Kapang suntik palastik
Bahan Produk Plastik
Kasabaran Mesin Machining 0,003ka 0,005mm
Inti & Bahan Rongga  P20, 718,2316 ...
Témbak lumpat  Tiis atanapi Panas lumpat
Kahirupan kapang  300.000 tembakan-500.000 tembakan.
Waktos siklus  30-50an
Waktos pangiriman  45-60 dinten
Pakét STANDAR Kasus kai
Pangiriman Ngaliwat laut
Ukuran sareng bentuk anu bénten-bénten sesuai sareng kabutuhan anjeun
049-300x3001
OIP-13
OIP-31

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naon jasa anjeun nyayogikeun?
    A: Kami ngadamel kapang suntik plastik sareng ngahasilkeun bagian suntikan plastik pikeun sampling sareng produksi massal. Kami ogé nyayogikeun jasa desain kapang.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngahubungan anjeun?
    A: Anjeun tiasa ngirimkeun kami pamundut ngalangkungan email, WhatsApp, Skype atanapi Wechat. Kami bakal ngawalon ka anjeun dina waktos 24 jam.

    T: Kumaha kuring kéngingkeun cutatan?
    A: Saatos nampi RFQ anjeun, kami bakal ngabales anjeun dina waktos 2 jam. Dina RFQ anjeun, punten nyayogikeun inpormasi sareng data ieu supados urang ngirimkeun harga kompetitif dumasar kana sarat anjeun.a) gambar bagian 2D dina format PDF atanapi JPG & gambar bagéan 3D di UG, PRO / E, SOLIDWORKS, CATIA, CAD, STP, X_T, IGS, PRT, DWG, atanapi DXFb) Inpormasi résin (Datasheet) c) Syarat kuantitas taunan pikeun bagian

    P: Naon anu kedah urang lakukeun upami teu ngagaduhan gambar bagian?
    A: Anjeun tiasa ngirim kami conto bagian palastik anjeun atanapi poto kalayan diménsi sareng kami tiasa nyayogikeun anjeun solusi téknis. Urang bakal nyiptakeun.

    Q: Naha urang tiasa kéngingkeun sababaraha sampel sateuacan produksi masal?
    A: Leres, kami bakal ngirim anjeun conto pikeun konfirmasi sateuacan ngamimitian produksi masal.

    T: Kusabab bédana waktos sareng Cina sareng luar negeri, kumaha kuring kéngingkeun inpormasi ngeunaan kamajuan pesenan kuring?
    J: Unggal minggu urang kirimkeun laporan kamajuan produksi mingguan ku gambar sareng pidéo digital anu nunjukkeun kamajuan produksi.

    Q: Naon waktos pamimpin anjeun?
    A: leadtime standar kami pikeun produksi kapang nyaéta 4 minggu. Kanggo bagian palastik nyaéta 15-20 dinten gumantung kana jumlahna.

    T: Naon istilah pamayaran anjeun?
    A: 50% salaku titipan pamayaran, kasaimbangan 50% bakal dibayar sateuacan dikirim. Pikeun jumlah sakedik, urang nampi Paypal, komisi Paypal bakal ditambihan kana urutan. Pikeun jumlah anu ageung, T / T langkung dipikaresep

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngajamin kualitas kami?
    A: Nalika ngadamel kapang, urang ngalakukeun bahan sareng bagian pamariksaan. Salila produksi bagian, urang ngalakukeun 100% pamariksaan kualitas lengkep
    sateuacan bungkus sareng nolak unggal bagian anu henteu sesuai sareng standar kualitas kami atanapi kualitas anu disatujuan ku klien kami.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami