Urang Sunda

Halo, datangna konsultasi produk kami!
1
2

AOJIE padamelan seueur teknisi profésional anu luar biasa pikeun ngawangun pusat Téknologi.Kami tim efisien.Kami gaduh5 insinyur senior, langkung ti150 teknisi mumpuni, jeung leuwih30 désainer teknis.Kami nganggo parangkat lunak pangembangan canggih internasional (CATIA, UG, PRO / E) sareng ngembangkeun produk, desain kapang, analisa, pamrosésan sareng kontrol.Successively lulus ISO9001, sertifikasi sistem kualitas TS.

image010
image011
image012
image013
未命名 -2
未命名 -2

 Prosés Desain kapang

1