P&P

Halo, sumping konsultasi produk kami!
1
2

AOJIE padamelan seueur teknisi ahli anu luar biasa pikeun ngawangun pusat Teknologi. Kami tim anu éfisién. Kami gaduh 5 insinyur senior, langkung ti 150 teknisi mumpuni, sareng saterasna 30 désainer téknis. Kami nganggo parangkat lunak pangwangunan canggih internasional (CATIA, UG, PRO / E) sareng ngembangkeun produk, desain kapang, analisa, ngolah sareng ngendalikeun. Silih lulus ISO9001, sertifikasi sistem kualitas TS.

image010
image011
image012
image013
未命名 -2
未命名 -2

 Prosés Desain kapang

1